Φωτεινή Αθερίδου: H τρυφερή φώτο με τον γιο της μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της

Μαμά και γιος ποζάρουν χαμογελαστοί. 

Φωτεινή Αθερίδου: H τρυφερή φώτο με τον γιο της μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της

Η Φωτεινή Αθερίδου τον περασμένο μήνα με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Insragram, έκανε και επίσημα γνωστή τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Διανύει την 23η εβδομάδα κύησης κι έχει μια πολύ καλή εγκυμοσύνη ( το επιβεβαίωσε και ο μπαμπάς της Θοδωρής Αθερίδης).

«Με ανοιχτή αγκαλιά υποδεχόμαστε ότι όμορφο αυτή η ζωή μας φέρει ! ❤️ #newentry #lifeisbeautiful #23weekspregnant #happy #family», είχε γράψει στις 24 Ιανουαρίου αναρτώντας την παρακάτω φωτογραφία.

foteini-atheridou-egkuos-deyteri-fora-(1).jpg

Φωτογραφία με την εγκυμονούσα κόρη του και τον εγγονό του έχει δημοσιεύσει και ο ευτυχισμένος παππούς Αθερίδης.Οι τρεις τους κάθονται ο ένας μετά τον άλλο, με ανοιχτά τα χέρια τους ( θυμίζουν γλάρους) και χαμογελούν στο φακό.

thodoris-atheridis.jpg

H νέα ανάρτηση

Πριν μερικές ώρες η ηθοποιός έκανε ακόμα μια ανάρτηση αυτή τη φορά με τον μοναχογιό της. Το σχόλιο, λιτό, απλό και περιεκτικό: «Ευχαριστώ ❤️🙏🏼 #thankyou #myboy #love #happy #family»

https://www.instagram.com/p/CoKaikitbjq

Ο γιος της και η βοήθεια του συζύγου της

Η Φωτεινή Αθερίδου μιλώντας παλιότερα στην εκπομπή « Ποιος είναι πρωινιάτικα» αναφερόμενη στον γιο της είπε: « Έτυχε, δεν ήμουν σε φάση αλλά αφού έγινε μετά το ήθελα. Αμφιταλαντεύτηκα. Με δυσκόλεψε πιο πολύ όταν ήταν μωρό. Τώρα που επικοινωνούμε είναι αλλιώς».

foteini-atheridou-gamos-vaftisi-(2).JPG

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, εξομολογήθηκε ότι είναι στο πλευρό της και τη βοηθά σημαντικά στο μεγάλωμα του γιου τους.

atheridou-magklaras.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved