Χριστίνα Μπόμπα: Η αδημοσίευτη throwback φώτο από τότε που ήταν έγκυος

Μια  νέα φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα: Η αδημοσίευτη throwback φώτο από τότε που ήταν έγκυος

Με νοσταλγική διάθεση η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε μια καλλιτεχνική ασπρόμαυρη φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Η ίδια σχολίασε: «Throwback to our pregnancy photoshootings!
Missed this belly 🤍🤍» , δείχνοντας πόσο πολύ της έλειψε η φουσκωμένη της κοιλίτσα και δίνοντας φυσικά όλα τα credits στον φωτογράφο της, Γιώργο Διαμαντή.

xristina-mpompa-throwback.jpg

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αναρτά throwback φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Πριν ένα χρόνο περίπου είχε δημοσιεύσει ξανά μια φωτογραφία του ίδιου φωτογράφου.

«1 χρόνο πριν, λίγες μέρες πριν γεννήσω τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία! Αναμνήσεις… 🤍», είχε σχολιάσει κάτω από την ανάρτησή της.

mpompa-throwback.jpg

Όπως πολλές μαμάδες έτσι και η Χριστίνα Μπόμπα, έβγαλε αρκετές φωτογραφίες εγκυμοσύνης για να θυμάται την όμορφη αυτή περίοδο. Φωτογραφίες που ωστόσο εμείς δεν έχουμε δει ποτέ.

Τούτες εδώ οι δύο φωτογραφίες ανήκουν σε αυτά τα φωτογραφικά άλμπουμ και η Χριστίνα Μπόμπα κάθε φορά που νοσταλγεί την περίοδο της εγκυμοσύνης της, σίγουρα θα εμφανίζει και μια καινούρια throwback photo, εντυπωσιάζοντάς μας.

Επαγγελματικές φωτογραφίες που είχε αναρτήσει εκείνη την εποχή

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από εκείνη την περίοδο, τότε που ακόμη η Χριστίνα Μπόμπα ήταν έγκυος και μας είχε δείξει κάποιες από τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις που είχε κάνει με αφορμή τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved