Ευγενία Δημητροπούλου: Η κόρη της έβαλε τις κούκλες της για ύπνο

Ένα σπάνιο στιγμιότυπο με την κόρη της δημοσίευσε η Ευγενία Δημητροπούλου.

Ευγενία Δημητροπούλου: Η κόρη της έβαλε τις κούκλες της για ύπνο

Η μικρή Εύα μπήκε στη ζωή της Ευγενίας Δημητροπούλου σχεδόν δύο χρόνια. Τον Δεκέμβρη του 2021, με μία ανάρτηση στο Instagram ανακοίνωσε την υιοθεσία του μικρού κοριτσιού.

«Παναγία μου σε ευχαριστώ! Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις!» έγραψε τότε και παράλληλα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με την κόρη της.

evgenia-dimitropoulou-kori-1.jpg

Λίγες μέρες μετά την παραπάνω ανάρτηση δημοσίευσε μία φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο που ετοίμασε για τη μικρή στο οποίο κυριαρχούν τα απαλά και παστέλ χρώματα.

evgenia-dimitropoulou-kori-paidiko-dwmatio.jpg

Έκτοτε οι αναρτήσεις με την κόρη της είναι λιγοστές και τις περισσότερες φορές μοιράζεται στιγμιότυπα μέσω Instagram Stories. Ακόμα και σε αυτά δεν δείχνει την κόρη της αλλά πράγματα που κάνουν μαζί.

Παρακάτω η φωτογραφία που ανήρτησε η ηθοποιός την πρώτη μέρα της μικρής Εύας στον βρεφονηπιακό σταθμό.

1662019339230-637011577-evgenia-dimitropoulou-kori-vrefonipiakios.JPG

Ένα ακόμα στιγμιότυπα μοιράστηκε η ηθοποιός πρόσφατα. Η κόρη της έβαλε τα κουκλάκια της για ύπνο και εκείνη απαθανάτισε τη στιγμή.

evgenia-dimitropoulou-kori-3.png

Ευγενία Δημητροπούλου: «Η υιοθεσία είναι δύσκολο ταξίδι»

Η μικρή Εύα γεννήθηκε στην Σιέρα Λεόνε και για το ταξίδι της υιοθεσίας, την υπομονή, την επιμονή και τις δυσκολίες είχε μιλήσει η ηθοποιός σε συνέντευξή της.

«Η υιοθεσία είναι ένα δύσκολο ταξίδι, με πολλά και διαφορετικά στάδια, και χρειάζεται υπομονή, ψυχικά αποθέματα, στήριξη στις δύσκολες στιγμές και πολύ προσωπική προσπάθεια για να περάσεις τα εμπόδια. Συνεχώς υπήρχε μια αβεβαιότητα. Η όλη διαδικασία έχει πολλά απαιτητικά σημεία, αλλά, όπως και στον τοκετό, στο τέλος τις ωδίνες τις ξεχνάς» είχε πει χαρακτηριστικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved