Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Sleepover στο σαλόνι» – Η ανάρτηση με τις κόρες της

Νέα στιγμιότυπα με τις κόρες της μοιράστηκε πρόσφατα η Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Sleepover στο σαλόνι» – Η ανάρτηση με τις κόρες της

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έχει αποκτήσει το δικό της κοινό στο Instagram. Το χιούμορ, η καυστικότητα, το γούστο και η καλλιτεχνική της ματιά, είναι κάποιοι λόγοι για τους οποίους οι followers της συνεχώς αυξάνονται.

Οι αναρτήσεις της δημοσιογράφου αφορούν τη δουλειά της, πράγματα που κάνει στην καθημερινότητά της, προτάσεις για φαγητό, μόδα, βιβλία εξόδους. Λιγότερες αλλά επίσης συχνές είναι και οι αναρτήσεις με τις κόρες της, Βικτωρία και Ισαβέλλα.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου διακωμωδεί συχνά στιγμές της μητρότητας και το ίδιο έκανε και πρόσφατα.

Οι κόρες τη πήραν τα κουκλάκια τους από τα υπνοδωμάτιά τους και τα πήγαν στο σαλόνι για sleep over.

«Πάνε και τα δικά σας κουκλάκια για sleepover στο σαλόνι ή είναι τίποτα τακτοποιημένα;» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της. Οι δύο μικρούλες ξεχώρισαν για ακόμα μία φορά λόγω του στιλ τους. Και οι δυο φοράνε χρωματιστές πιτζάμες με σχέδια που εύκολα θα ζηλεύαμε και εμείς οι ενήλικες.

Μέσα και από αυτές τις φωτογραφίες παίρνουμε μία μικρή γεύση από το καινούριο σπίτι της δημοσιογράφου στο οποίο μετακόμισαν πρόσφατα.

Όπως βλέπουμε κυριαρχούν τα γήινα χρώματα και το πάτωμα στο σαλόνι και στον διάδρομο είναι ξύλινο.

https://www.instagram.com/p/Ci0Z71euBba

Να σας θυμίσουμε ότι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είχε μοιραστεί φωτογραφίες και από το πώς διακόσμησε και επίπλωσε τα υπνοδωμάτιο των κοριτσιών της. Το ένα είναι πολύ διαφορετικό από το άλλο και αντικατοπτρίζουν τον χαρακτήρα και το γούστο των δύο κοριτσιών (δείτε το σχετικό μας άρθρο εδώ)

eliana-xrusikopoulou-domatio.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved