Ιωάννα Μαλέσκου: Γυμνάζεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Τι είδους γυμναστική κάνει η παρουσιάστρια.

Ιωάννα Μαλέσκου: Γυμνάζεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Ιωάννα Μαλέσκου μετά τη δημοσιοποίηση της εγκυμοσύνης της, μοιράζεται πλέον όλο κι πιο πολλά στιγμιότυπα της νέας της καθημερινότητας.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της ενώ πολλές από τις συνήθειες της προσπαθεί να τις προσαρμόσει στη νέα της κατάσταση.

Μία από αυτές είναι η γυμναστική. Η Ιωάννα Μαλέσκου συνεχίζει να γυμνάζεται, κάνοντας pilates.

maleskou-pilates.JPG

Χθες μάλιστα δημοσίευσε ένα βίντεο δείχνοντας τις ασκήσεις που κάνει γράφοντας πόσο όμορφα νιώθει μετά το τέλος του μαθήματος πιλάτες για εγκύους.

https://www.instagram.com/p/CoEw4CHIjTo

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Το διάστημα αυτό «κάνουμε» πιλάτες για εγκυούλες. Χρησιμοποιώ πληθυντικό γιατί δεν είμαι «μόνη»😉🤰😋😂🤍 Τελικά όμως το μάθημα γίνεται personal, γιατί δεν έχω βοήθεια «εκ των έσω», μόνο μικρές κλωτσιές ή σκουντήγματα. Δεν ξέρω αν είναι δίκαιο τελικά, πάντως καταβάλλω διπλή προσπάθεια! 😂 Εύχομαι μακροπρόθεσμα να εκτιμηθεί! Πάω στο μάθημα και επιστρέφω με χαμόγελο. Ακόμα κι αν ξέρω πως ίσως να μη φάνηκε ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό-δεδομένων των συνθηκών. Το μόνο βέβαιο είναι ότι μόνο καλό μπορεί να προσφέρει η άσκηση, με προσοχή και καθοδήγηση, σε μια μέλλουσα μανούλα. Διαβάζω όσα μου γράφετε και τα σέβομαι απεριόριστα. Θαυμάζω όσες μπορείτε και είστε εξαιρετικά δραστήριες στην εγκυμοσύνη. Κατανοώ απόλυτα εσάς που μου εξηγείτε ότι δυσκολεύεστε πολύ. Για κάθε γυναίκα είναι τελείως διαφορετικό το «κανονικό». Μη στενοχωριέστε. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για εσάς και το μωράκι σας.
Είναι μέρες που κι εγώ δεν έχω δύναμη ή κουράγιο να πάω για μάθημα ή να βγω από το σπίτι. Προσπαθήστε να κάνετε αυτά που σας δίνουν χαρά και κυρίως ηρεμία. Κρατήστε κοντά σας μόνο όσους σας κάνουν να χαμογελάτε. Ο χρόνος κυλάει γρήγορα (αν και κάποιες φορές επίπονα🙏). Είναι τόσο όμορφο που γνωριζόμαστε και επικοινωνούμε-χωρίς καν να έχουμε συναντηθεί! Είστε υπέροχες! Με συγκινείτε κάθε φορά. Ειδικά σε αυτή τη φάση της ζωής μου όμως, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ απεριόριστα για τις ευχές και την αγάπη σας 🥹🤍🙏
Πάμε δυνατά μανούλες και μέλλουσες μανούλες, έχουμε την πιο σημαντική αποστολή !»

Η παρουσιάστρια που αυτή την περίοδο απέχει από την τηλεόραση ανεβάζει συχνά βίντεο στα οποία διακρίνεται η κοιλίτσα της. Μερικά στιγμιότυπα από τις μέχρι τώρα αναρτήσεις της μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί:

Pilates στην εγκυμοσύνη: Ποια είναι τα οφέλη;

Το pilates θεωρείται ένα από τα καλύτερα είδη γυμναστικής στην εγκυμοσύνη και όχι άδικα. Δεν προκαλεί εύκολα τραυματισμούς, είναι ασφαλές ακόμα και για τις γυναίκες που δεν έχουν γυμναστεί ιδιαίτερα στο παρελθόν και επιπλέον, γυμνάζει τους μυς που παίζουν σημαντικό ρόλο τόσο στην εγκυμοσύνη όσο και στη διαδικασία του τοκετού.

Ειδικότερα:

  • Ενδυναμώνει την κοιλιά και τους γλουτούς
  • Συμβάλλει στην αντιμετώπιση του πόνου στην πλάτη
  • Βοηθάει στην αναπνοή
  • Βελτιώνει την ισορροπίας σας
  • Σας βοηθάει να χαλαρώσετε
  • Συμβάλλει στην διατήρηση του υγιούς σωματικού βάρους
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved