Νάντια Μπουλέ: Η φωτογραφία της Σεμέλης με ροζ φορεματάκι και πράσινο καλσόν

Ένα νέο στιγμιότυπο με την κόρη της μοιράστηκε η Νάντια Μπουλέ.

Νάντια Μπουλέ: Η φωτογραφία της Σεμέλης με ροζ φορεματάκι και πράσινο καλσόν

«Το No 1 tip για το #loveyourselfchallenge είναι να αφιερώνουμε χρόνο σε αυτά και αυτούς που αγαπάμε ❤️ » έγραψε η Νάντια Μπουλέ σε ανάρτησή της την περασμένη Κυριακή και δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία της κόρης της.

Η Νάντια Μπουλέ απολαμβάνει να περνάει χρόνο μαζί της και συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από όσα κάνουν μαζί μέσα στη μέρα. Από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες η γυμναστική και οι βόλτες στην παιδική χαρά.

Στη φωτογραφία, το πρόσωπο της Σεμέλης μπορεί να μην φαίνεται για ακόμα μία φορά όμως η μικρούλα κλέβει τις εντυπώσεις με το στιλ της: ροζ φορεματάκι με καρδούλες και πράσινο μάλλινο καλσόν.

nadia-mpoule-kori-domatio.jpg

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / b_bynadiaboule

Όσο για το παιδικό δωμάτιο από το οποίο παίρνουμε μία γεύση, βλέπουμε ότι κυριαρχεί το λευκό και γενικά τα ανοιχτά χρώματα. Εκεί η Σεμέλη έχει όλα της τα παιχνίδια και τα βιβλία της, εκεί παίζει με τη μαμά της και κάνουν… ακροβατικά, όπως είχε δείξει η Νάντια Μπουλέ σε προηγούμενη ανάρτησή της.

nadia-mpoule-akrovatika.jpg

Πηγή φωτογραφίας: Unsplash.com / b_bynadiaboule

Νάντια Μπουλέ: 1,5 χρόνο μαμά

Η Νάντια Μπουλέ έγινε μαμά τον Ιούλιο του 2021. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello είχε πει ότι για εκείνη η μητρότητα δεν ήταν προτεραιότητα, ωστόσο πριν καν τον ερχομό της Σεμέλης, την περίοδο της εγκυμοσύνη της, συνειδητοποίησε ότι τα πιο όμορφα πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις.

Μέσα από τα Social Media συχνά μοιράζεται σκέψεις, εμπειρίες, στιγμές. Σε Q&A της λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της είχε μιλήσει για τον θηλασμό και είχε πει:

«Ο θηλασμός μετά το πρώτο διάστημα που είχε δυσκολίες (όχι στην ποσότητα, αλλά στο ταλαιπωρημένο στήθος) πάει καλά! Θηλάζω αποκλειστικά. Αλλά μετά τις 40 ημέρες ξεκίνησα να αντλώ και να κάνω τράπεζα για να μπορώ να λείπω κάποιες ώρες από το σπίτι. Χωρίς πρόβλημα! Τρώω ακριβώς ό,τι έτρωγα και πριν. Δεν έχω κόψει τίποτα. Μας βοηθάει γυναίκα γιατί οι γονείς και των δυο μας μένουν στην επαρχία και δεν μπορούν να μας βοηθήσουν».

https://www.instagram.com/p/CSjZzYVsDd7
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved