Χριστίνα Μπόμπα: Επέστρεψε στα κορίτσια της - Οι αναρτήσεις με την Αριάνα και τη Φιλίππα

Πέρασε όλο το χρόνο με τα παιδιά της που της έλειψαν!

Χριστίνα Μπόμπα: Επέστρεψε στα κορίτσια της - Οι αναρτήσεις με την Αριάνα και τη Φιλίππα

Η μαμά και ο μπαμπάς έπρεπε να ταξιδέψουν, να χαλαρώσουν, να ξεκουραστούν από την καθημερινότητα και να επιστρέψουν με γεμάτες μπαταρίες. Αν και θα ήθελαν πολύ να έχουν τα κορίτσια τους μαζί, το μακρινό ταξίδι στο Ριάντ, η ολιγοήμερη διαμονή και η ρουτίνα των κοριτσιών δεν τους επέτρεψαν να τις έχουν μαζί.

Το μυαλό της μαμάς Χριστίνας ήταν πίσω στην Ελλάδα και στο τι κάνουν τα κορίτσια της. Τουλάχιστον αυτό έδειξε μέσα από την ανάρτηση που έκανε δείχνοντας φωτογραφία με το τι κάνουν τα κορίτσια όσο εκείνη βρίσκεται στην έρημο.

Η επιστροφή στην ευτυχία και το messy play με τα κορίτσια της

xristina-mpompa-didimes.jpg

Με την επιστροφή της δεν έχασε ούτε καιρό. Γύρισε σπίτι και ανέλαβε τα κορίτσια της. Μάλιστα μέσα από ένα insta story έδειξε ότι αυτές τις λίγες μέρες που έλειψε τη φροντίδα των διδύμων είχε αναλάβει η γιαγιά Ματούλα.

tanimanidi-giagia-matoula.jpg

Η κυρία Ματούλα, μαμά του Σάκη Τανιμανίδη πάντα βρίσκεται δίπλα τους και προσφέρει τη βοήθειά της όποτε τη χρειαστούν. Εξάλλου τρελαίνεται με τα εγγόνια της και της αρέσει πολύ να περνά χρόνο μαζί τους.

Αριάνα, Φιλίππα, γιαγιά Ματούλα και μαμά Χριστίνα, πέρασαν ένα απίθανο απόγευμα παίζοντας με ψεύτικο χιόνι και χρώματα. Το messy play, που επιτρέπει στα κορίτσια να λερωθούν και να απολαύσουν το παιχνίδι τους χωρίς «όχι» και «μη» είναι ένα παιχνίδι που λερώνει και χαρίζει απίστευτα αναπτυξιακά οφέλη στα παιδιά όλων των ηλικιών. Μέσα από το messy play μαθαίνουν να χρησιμοποιούν όλες τις αισθήσεις τους, να εξερευνούν ελεύθερα και να πειραματίζονται χωρίς καθοδήγησει. Ο εαυτός τους και το μυαλουδάκι τους είναι αυτό που καθοδηγεί τα παιδιά να παίξουν.

Δείτε στιγμιότυπα από το insta story που δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα στο instagram, παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved