Σάκης Τανιμανίδης: Του ετοιμάζουν πρωινό οι δίδυμες - Τρυφερά στιγμιότυπα

Ένα είναι σίγουρο: Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι βέβαιο ότι θα πιει ένα ποτήρι νερό από τις κόρες του στα γεράματα!

Σάκης Τανιμανίδης: Του ετοιμάζουν πρωινό οι δίδυμες - Τρυφερά στιγμιότυπα

Ο μπαμπάς είναι ερωτευμένος με τις κόρες του. Το ίδιο ερωτευμένες όμως είναι και οι δίδυμες με τον μπαμπά τους. Μα τι άλλο να θέλουν; Τους κάνει τα χατίρια, παίζει και ασχολείται μαζί τους, τους διαβάζει παραμύθια και περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την Αριάνα και τη Φιλίππα. Τα κορίτσια του. Τα Τανιμανιδάκια του!

tanimanidakia.jpg

Οι μικρές σε κάθε ανάρτηση που βλέπουμε, φαίνεται ότι του έχουν αδυναμία. Όπως φάνηκε και από τις τελευταίες του αναρτήσεις που έδειχναν τα κορίτσια του να του ετοιμάζουν το πρωινό του. Ο παρουσιαστής του Dragon’s Den ξεκινά τη μέρα του πίνοντας ένα λαχταριστό smoothie πρωτεΐνης. Το σέικερ είναι ένα από σκεύη που χρησιμοποιεί και φαίνεται ότι αρέσει στις μικρές να το κουνούν για χάρη του.

Όπως θα δείτε παρακάτω οι μικρές «βοηθοί» του αναλαμβάνουν να χτυπήσουν το ρόφημά του και εκείνος δεν μπορεί από το να τις παρακολουθεί να το ετοιμάζουν.

Το πρώτο βήμα κάνει αρχικά η Φιλίππα που όπως θα δείτε και εσείς στις αναρτήσεις είναι ανεβασμένη στον διάδρομο. Η μικρή δίνει με ευκολία το σέικερ στον μπαμπά της για να το δώσει και στην αδερφή της. Η Αριάνα όμως, αντί να το δώσει στον μπαμπά, το κρατά σφιχτά στα χέρια της και αρχίζει να τρέχει, κάνοντας τον μπαμπά Σάκη να τρέχει πίσω της να το πάρει.

Όπου φύγει - φύγει

Η πονηριά στα μάτια της δείχνει ότι ήθελε να παιδέψει λίγο τον μπαμπά της πριν του δώσει το ρόφημά του.

Όσο για τη μαμά Χριστίνα; Θα τη δείτε να κάθεται στο πάτωμα απολαμβάνοντας μπαμπά και κόρες να παίζουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved