Μαίρη Συνατσάκη: Κόπηκε το ρεύμα και δεν είχε τι να κάνει το μητρικό γάλα στο ψυγείο

Ο από μηχανής θεός, Fipster, την έσωσε!

Μαίρη Συνατσάκη: Κόπηκε το ρεύμα και δεν είχε τι να κάνει το μητρικό γάλα στο ψυγείο

Σοβαρά ήταν τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία. Από το πρωί μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, υπήρξαν διακοπές κυκλοφορίας λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων και φυσικά υπήρξαν και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αρκετών περιοχών με τις διακοπές ρεύματος να είναι συνεχείς.

Ανάμεσα στους πολίτες που αντιμετώπισαν πρόβλημα ήταν και η Μαίρη Συνατσάκη. Αν δεν είχε γίνει μαμά σίγουρα δεν θα προβληματιζόταν ιδιαίτερα αν κοβόταν το ηλεκτρικό της ρεύμα, όμως τώρα που έγινε μητέρα και μάλιστα θηλάζει το ενός μηνός μωρό της έχει πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό.

Η Μαίρη Συνατσάκη θηλάζει τη μικρούλα της, παράλληλα όμως, αντλεί μητρικό γάλα και το αποθηκεύει με το θήλαστρο για αργότερα που θα αρχίσει να την ταϊζει με το μπιμπερό, δημιουργώντας έτσι μια κάβα μητρικού γάλακτος για παν ενδεχόμενο. Το γάλα, όπως πολύ καλά γνωρίζετε όσες είστε μητέρες και δη μητέρες που έχουν αντλήσει και έχουν φυλάξει μητρικό γάλα, φυλάσσεται στην κατάψυξη. Το ίδιο είχε κάνει και η Μαίρη Συνατσάκη που μόλις κόπηκε το ηλεκτρικό της ρεύμα για αρκετές ώρες, άρχισε να προβληματίζεται για το «πόσες ώρες αντέχει η κατάψυξη χωρίς ρεύμα».

mairi-sinatsaki-mitriko-gala.jpg

«Πόσες ώρες αντέχει η κατάψυξη χωρίς ρεύμα; Αν υποψιαστώ ότι θα ξεπαγώσουν τα γάλατά μου θα κάνω σε όλους μήνυση! Περιμένω να κλείσει το πρώτο δίμηνο για να της δώσω μπιμπερό αλλά κάνω κάβα», εξήγησε στο μήνυμα που δημοσίευσε.

Fipsterr ο σωτήρας της

Λίγο αργότερα δημοσίευσε ένα νέο Insta Story δείχνοντας τον σωτήρας της που δεν ήταν άλλος από τον Φίλιππο ή γνωστό σε όλους Fipsterr. Ο καλός της φίλος την πήρε τηλέφωνο και προθυμοποιήθηκε να πάρει το μητρικό γάλα να το φυλάξει στον δικό του καταψύκτη μέχρι να επανέλθει το ρεύμα στο σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη.

«Είχα ακούσει για τα γάλατά σας και...», ακούγεται να λέει στην αρχή του βίντεο ο Fipsterr.

«Αν δεν έχεις κάτι στην κατάψυξη και δεν χωράνε, πέτα το!», του είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Δεν έχω τίποτε στην κατάψυξη», της είπε και πήρε το τσαντάκι για να μεταφέρει το μητρικό γάλα.

Δείτε τις αναρτήσεις της παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved