Γιος γνωστού pastry σεφ το αγοράκι της φωτογραφίας

Το χαριτωμένο αγοράκι είναι ο μοναχογιός του Διονύση Αλέρτα.

Γιος γνωστού pastry σεφ το αγοράκι της φωτογραφίας

Ο Διονύσης Αλέρτας έχει λατρεία στον γιο του κι αυτό φαίνεται σε κάθε ανάρτηση που κάνει με τον μικρό Μάξιμο στο Instagram.

Παρά το απαιτητικό του πρόγραμμα, θα φροντίσει να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί του. Τον νανουρίζει, πηγαίνουν βόλτες, παίζουν στο σπίτι.

«Σίγουρα δεν είμαι ο πιο ρομαντικός άνθρωπος στην γη ,στάνταρ κρύβω καλά την ευαισθησία μου.Όταν όμως κοιμίζεις τον γιο σου στην αγκαλιά κ αυτός κοιτάζοντας σε στα μάτια σιγα σιγα γλαρωνει επιβεβαιωνοντας με κλέφτες ματιές ανοίγοντας τα βλεφαρα ότι είσαι εκεί, συνειδητοποιεις τελικά ότι αυτα τα συναισθήματα που μπορεί να νοιώσεις στην εικόνα αυτή είναι άπειρα», είχε γράψει στη λεζάντα αυτής της τρυφερής φωτογραφίας.

https://www.instagram.com/p/CZxSANkooDq

Οι χιουμοριστικές αναρτήσεις με τον γιο του

Ο μοναχογιός του pastry chef γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2021. Από τότε μέχρι και σήμερα, αναρτά συνεχώς φωτογραφίες του.

https://www.instagram.com/p/CmRu-BzIjzf

«Ξεκιναει να Περπατάει ο γιος μου κ σκέφτομαι πωωωωωωωω ρε τι έκανε ,ξεκινάει να λέει κουβέντες κ σκέφτομαι πωωωωωωωωωω ρε το παιδί είναι αλλού,ξεκινάει ο γιος μου να ζητάει κ να δείχνει αυτό που θέλει κ σκέφτομαι πωωωωωωωωωωωωω να δεις που ξέρει πόσο κάνει 7×9 κ πριν τον πάω άρον άρον για τεστ IQ κ σκεφτώ ό,τι είναι έτοιμος για υποτροφία στο "Yale" μαθαίνω ότι σε αυτή την ηλικία όλα τα παιδάκια κάνουν τα ίδια..
Κουκουβάγια έγινα.. που νομίζει ότι έχει το πιο όμορφο παιδί», σχολίασε σε μια ακόμα ανάρτησή του.

https://www.instagram.com/p/CnaPxurIpS4

Μικρός σεφ

Δεν γνωρίζουμε αν ο Διονύσης Αλέρτας ονειρεύεται να δει τον γιο του σεφ, πάντως μια αδυναμία στη στολή την έχει.

Συγκεκριμένα έχει απαθανατίσει τον μικρό με τη στολή του μάγειρα και όπως θα δείτε είναι ένας γλύκας.

«δεν πιέζω ούτε θέλω να επηρεάσω τις αποφάσεις του...μια ιδέα ρίχνω τι δουλειά θα του πήγαινε», σχολίασε με χιούμορ ο γνωστός pastry chef.

https://www.instagram.com/p/CnxDfDoovOh
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved