Μάξιμος Μουμούρης - Νάντια Γιαννακοπούλου: Στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων της κόρης τους

Η μικρή κόρη του ζευγαριού έγινε 9  ετών.

Μάξιμος Μουμούρης - Νάντια Γιαννακοπούλου: Στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων της κόρης τους

Ο Μάξιμος Μουμούρης και η Νάντια Γιαννακοπούλου είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι που μετρά πάνω από 18 χρόνια κοινής πορείας.

Όλο αυτό το διάστημα, τόσο ο ηθοποιός όσο και η πολιτικός διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. O Μάξιμος Μουμούρης δεν έχει λογαριασμό στα social media, ενώ η Νάντια Γιαννακοπούλου αν και ενεργή στο Instagram, σπάνια δημοσίευε φωτογραφίες με τα παιδιά της.

https://www.instagram.com/p/Cm4j-4MqnO0

Αυτό φαίνεται να έχει αλλάξει τους τελευταίους μήνες. Η πολιτικός μοιράζεται ολοένα και πιο συχνά οικογενειακά και καθημερινά της στιγμιότυπα. Τον Νοέμβρη είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από τα γενέθλια του ηθοποιού τα οποία γιόρτασαν οικογενειακά, αλλά και την ολιγοήμερη εκδρομή της οικογένειας στην ορεινή Αρκαδία.

Μάξιμος Μουμούρης – Νάντια Γιαννακοπούλου: Η μικρή τους κόρη έγινε 9 ετών

Εννέα ετών έγινε μερικές μέρες πριν η μικρή κόρη του ηθοποιού και της Νάντιας Γιαννακοπούλου, Γκρατσιέλλα. Το κοριτσάκι γιόρτασε τα γενέθλιά του με φίλους και συγγενείς και η πολιτικός μοιράστηκε στιγμιότυπα μέσω Instagram.

«Μέσα στο απίστευτο τρέξιμο όλης αυτής της περιόδου, ένα μικρό διάλειμμα για να γιορτάσουμε τα γενέθλια της μικρής μας Γκρατσιέλλας! Χρόνια πολλά γλυκό μας πλασματάκι! Πολύχρονη και ευτυχισμένη αγάπη μου!» έγραψε στην ανάρτησή της.

Η τούρτα ήταν μεγάλη, τετράγωνη και είχε θέμα τον Tweety. Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η πολιτικός στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved