Ελένη Πετρουλάκη: Η συνταγή της για μπάρες με ξηρούς καρπούς και σοκολάτα υγείας

Δεν είναι μόνο υγιεινές αλλά και με λίγες θερμίδες.

Ελένη Πετρουλάκη: Η συνταγή της για μπάρες με ξηρούς καρπούς και σοκολάτα υγείας

Η Ελένη Πετρουλάκη δε γυμνάζεται μόνο αλλά προσέχει πολύ και τη διατροφή της.

Μάλιστα αρκετά συχνά μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μοιράζεται συνταγές με τους ακολούθους της που είναι υγιεινές, νόστιμες και δεν επιβαρύνουν τον οργανισμό με «κακές» θερμίδες.

Όπως υπογραμμίζει η ίδια « η μείωση των γλυκών πειρασμών είναι αναμφίβολα η πιο σημαντική διατροφική αλλαγή που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την υγεία σας και να χάσετε βάρος.Ωστόσο, η λύση δεν βρίσκεται στο να κόψετε μαχαίρι τα πάντα, αλλά στο να δείξετε ευελιξία και να αντικαταστήσετε τα παχυντικά γλυκά με πιο υγιεινές επιλογές που θα ικανοποιήσουν τη λιγούρα σας και δεν θα σας αφήσουν περιττές θερμίδες.»

https://www.instagram.com/p/CWD9QkBLugK

Νόστιμο και γρήγορο σνακ

Πριν μερικές ημέρες ανέβασε μια συνταγή για μπάρες με ξηρούς καρπούς και σοκολάτα υγείας. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε, ανά 25 – 30 γραμμάρια το κομμάτι είναι περίπου από 106 έως 127 θερμίδες.

Αν θέλετε να τις φτιάξετε κι εσείς δεν έχετε παρά αν σημειώσετε τα υλικά:

Υλικά

  • Φιστίκια αράπικα
  • Αμύγδαλα
  • Νιφάδες βρόμης
  • Ταχίνι
  • Μέλι
  • Κουβερτούρα λιωμένη

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στη gallery που ακολουθεί:

Σημείωση: Η Ελένη Πετρουλάκη δεν αναφέρει στη συνταγή της τις δοσολογίες. Αν κρίνουμε όμως από το βίντεο υπολογίστε περίπου ένα μέτριο φλιτζάνι για τα υλικά. Αν θέλετε περισσότερες μπάρες, θα αυξήσετε και την ποσότητα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved