Θοδωρής Αθερίδης: Η φώτο με την έγκυο κόρη του, Φωτεινή και τον εγγονό του

«Οι γλάροι» σχολίασε με χιούμορ κάτω από την ανάρτησή του.

Θοδωρής Αθερίδης: Η φώτο με την έγκυο κόρη του, Φωτεινή και τον εγγονό του

Ο Θοδωρής Αθερίδης πλέει στην κυριολεξία σε πελάγη ευτυχίας. Πώς να μην πλέει άλλωστε αφού η μοναχοκόρη του, Φωτεινή είναι έγκυος για δεύτερη φορά και οσονούπω, θα του χαρίσει το δεύτερο εγγονάκι.

Πριν μερικές ώρες ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε μια απίθανη φωτογραφία που δείχνει τον ίδιο με την εγκυμονούσα κόρη του και τον εκπληκτικό του εγγονό. Οι τρεις τους κάθονται ο ένας μετά τον άλλο, έχουν ανοιχτά τα χέρια τους και χαμογελούν, μη μπορώντας να κρύψουν τη χαρά τους.

thodoris-atheridis.jpg

Μάλιστα ο ηθοποιός δεν στάθηκε μόνο σε αυτή τη φωτογραφία. Έκανε κοντινά πλάνα στα πρόσωπά τους και έδειξε την πραγματική τους ευτυχία σε πρώτο πλάνο.

Φωτεινή Αθερίδου: Έγκυος για δεύτερη φορά

Η ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδάκι της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και η είδηση έγινε αρχικά γνωστή μέσα από δημοσίευμα της εφημερίδας On Time και επιβεβαιώθηκε μέσα από την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, «Ποιος είναι πρωινιάτικα»

Η Φωτεινή διανύει 23η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, δε βλέπουν την ώρα να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδί τους.

Η πρώτη ανάρτηση μετά τα νέα της εγκυμοσύνης

Αφού τα νέα κυκλοφόρησαν η Φωτεινή Αθερίδου έκανε και την πρώτη ανάρτηση με φουσκωμένη κοιλίτσα, σχολιάζοντας: «Με ανοιχτή αγκαλιά υποδεχόμαστε ο,τι όμορφο αυτή η ζωή μας φέρει ! ❤️ #newentry #lifeisbeautiful #23weekspregnant #happy #family».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved