Ιωάννα Τούνη: Το υπέροχο time lapse βίντεο από την εγκυμοσύνη της

Το πιο γλυκό time-lapse βίντεο που έφτιαξε η Ιωάννα Τούνη - Στο τέλος κρατάει το μωράκι της στην αγκαλιά της

Ιωάννα Τούνη: Το υπέροχο time lapse βίντεο από την εγκυμοσύνη της

Η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να απαθανατίσει την κοιλίτσα της δημιουργώντας ένα απίθανο time-lapse βίντεο. Ένα τέτοιο γεγονός, που θα άλλαζε τη ζωή της δεν γινόταν να μην το καταγράψει.

https://www.instagram.com/p/Cnm4RGdBDFm

Κάποιες μέρες, μέσα σε αυτούς τους 9 μήνες μέχρι και τη μέρα που κράτησε στην αγκαλιά της το μωρό της, απαθανάτιζε με το κινητό της τηλέφωνο την κοιλίτσα της. Φορώντας ένα τζιν, κρύβοντας το γυμνό της στήθος και δείχνοντας την κοιλίτσα της τρίμηνο με τρίμηνο να μεγαλώνει. Στο τέλος η Ιωάννα κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό της και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη απλά στο πρόσωπό της.

ioanna-touni-gennise.jpg

Το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, έφερε στον κόσμο πριν λίγες μέρες η Ιωάννα Τούνη. Μέσω Insta Story, η γνωστή influencer, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι τόσο εκείνη όσο και το μωρό της είναι καλά.

Όταν βγήκε από το μαιευτήριο και αισθάνθηκε καλά έκανε και τις πρώτες αναρτήσεις προσπαθώντας να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για όλα όσα ζει τις τελευταίες μέρες.

Όπως αποκάλυψε προσπάθησε πάνω από 20 ώρες για να γεννήσει φυσιολογικά, όμως δεν τα κατάφερε λόγω της θέσης του μωρού για αυτό και τελικά έκανε αναγκαστικά καισαρική, καθώς ανέβασε πυρετό και άρχισε να κινδυνεύει η ίδια και το μωρό.

«Πρώτο στόρι μετά από μέρες… Χθες βγήκαμε από το νοσοκομείο με τον μπέμπη. Ήθελα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά, προσπαθήσαμε πάνω από 20 ώρες… αλλά δεν τα κατάφερα λόγω της θέσης του μωρού. Περάσαμε σε αναγκαστική καισαρική έπειτα γιατί ανέβασα πολύ πυρετό και άρχισαν να είναι ανησυχητικοί οι παλμοί του μωρού. Πήγαμε σε αναγκαστική καισαρική μετά από 20 plus ώρες. Γιατί άρχιζε να κινδυνεύει το μωρό και εγώ και έπρεπε να βγει κάπως ο μικρός μπέμπης, που ξεκίνησε με ζόρια. Βγήκε, όλα καλά. Θηλάζω... Αρκετά δύσκολο και αυτό στην αρχή. Πρέπει να ξυπνάς ανά 2,5 ώρες ακόμη και το βράδυ και να πίνει γάλα το μωρό. Οι θηλές είναι πολύ ερεθισμένες πονάνε, πονάει όλο το στήθος που έχει πρηστεί λόγω γάλακτος... πολύ περίεργα όλα!» είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

«Το δρακουλίνι πεινάει»

Ένα από τα παρατσούκλια που έχει δώσει στο μικρό «μαλλιαρό» της έρωτα είναι το «δρακουλίνι», αχ και πόσα ακόμη παρατσούκλια θα δώσει η μαμά Ιωάννα στο μικρό της. Μεγαλώνοντας, τα χαριτωμένα υποκοριστικά έρχονται το ένα μετά το άλλο, χωρίς καν να το αντιληφθεί μια μαμά.

Μέχρι στιγμής το «δρακουλίνι» είναι εκείνο που τουλάχιστον αποκάλυψε σε εμάς μέσα από ένα Insta story που δείχνει την ίδια να κρατά στην αγκαλιά της το μωρό της.

«Θα τα πούμε ξανά σε λίγο... Το δρακουλίνι τελικά πεινάει ακόμη...», σχολίασε συνοδεύοντας την ανάρτηση με το μικρό της αγγελούδι.

Η πρώτη βόλτα με το καρότσι και οι αγκαλιές

Οι μέρες και οι ώρες στο σπίτι είναι ονειρικές. Η καθημερινότητα της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, άλλαξε. Η ρουτίνα και το πρόγραμμά τους αναθεωρήθηκε και οι προτεραιότητές τους άλλαξαν, επίσης.

Η Ιωάννα απολαμβάνει τα χάδια και τις αγκαλιές με το μωρό στον καναπέ...

1674197905516-732884752-ioanna-touni-moro.jpg

«Το μικρό μου βασανάκι»

απολαμβάνει τη φροντίδα του συντρόφου της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, που μαγειρεύει για εκείνη και τη φροντίζει...

Μαζί έκαναν και την πρώτη βόλτα με το καρότσι. Ο Δημήτρης απαθανάτισε το στιγμιότυπο με το κινητό του τηλέφωνο.

bolta.JPG

Q & A που έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Μιλάει για την πατρότητα και τα πρώτα συναισθήματα

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πριν μερικές ώρες έκανε ένα Q & A και μιλά για την πατρότητα και τα πρώτα συναισθήματα που ένιωσε από τη στιγμή που έγινε πατέρας και κράτησε στην αγκαλιά του τον γιο του.

qa-alexandrou-1.JPG

«Ισχύει αυτό που λένε απερίγραπτο συναίσθημα να είσαι γονιός;»

«Παιδιά δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να περιγράψουν το συναίσθημα που νιώθετε εκείνη τη στιγμή που πιάνεις για πρώτη φορά το μωράκι σου στα χέρια σου. Εγώ αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά, χαιρόμουν για τους φίλους μου που κάναν παιδάκια, αλλά ποτέ δεν μπορούσα να καταλάβω πώς είναι να έχεις το δικό σου μέχρι τη στιγμή που το έπιασα στα χέρια μου, δεν θέλω να το αφήνω, να το μυρίζω, να το δαγκώνω, να το φιλάω και γενικά σου βγαίνει ένα συναίσθημα να του παρέχεις ασφάλεια».

qanda-alexandrou-2.JPG

«Τι έχει αλλάξει στη ζωή σας μετά τη γέννηση του μπέμπη»

«Η ζωή μας άλλαξε προς το καλύτερο, αυτό είναι και το νόημα της ζωής. Χαιρόμαστε, κάναμε μπεμπεδάκι τουλάχιστον εγώ χαίρομαι πολύ, το ίδιο και το Ιωαννάκι. Παιδιά θέλει ένα πολύ καλό πρόγραμμα, κανείς δεν το ξέρει, κανείς δεν το γνωρίζει... το φτιάχνεις. Και όσο το δυνατόν πορεύεσαι με ευτυχία και χαμόγελο».

qa-alexandrou-3.JPG

«Να σας ζήσει! Πώς είναι τα πράγματα με τα σκυλιά και τον μπέμπη; Πώς έγινε η γνωριμία;»

«Δεν ξέρω αν έχετε ακούσει αυτό που λένε ότι τα σκυλιά παίρνουν τον χαρακτήρα του αφεντικού τους. Τουλάχιστον αυτό εγώ το υπογράφω για τον Zeus, αγαπάει πάρα πολύ τα μωράκια... και η Love. Εντάξει η Love είναι λίγο αδιάφορη, γενικά σε ό,τι κάνει! Θέλει πάρα πολύ να είναι δίπλα του και όλα αυτά... Εντάξει με μέτρο γιατί είναι ατσούμπαλος. Είμαστε και εμείς παρόντες πάντα».

qa-alexandrou-4.JPG

«Έχεις ξεκινήσει να αλλάζεις πάνες κι εσύ για να βοηθήσεις;»

«Τι εννοείς αν ξεκίνησα να αλλάζω πάνες; Νομίζω, εγώ δεν την άλλαξα την πρώτη; Σίγουρα αλλάζω πάνες, μ' αρέσει πάρα πολύ και το πιο αστείο που περίμενα πώς και πώς ήταν να με κατουρήσει ο μικρούλης, δεν ξέρω γιατί. Θα ακουστεί κάπως αλλά είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να σε κατουράει ο γιος σου. Το πήρα και αυτό το βάπτισμα!».

qa-alexandrou-5.JPG

«Πες μας την εμπειρία του τοκετού... Να σας ζήσει το μωράκι σας»

«Λοιπόν να πω ότι η εμπειρία ήταν τρομερή στο τέλος αλλά θα σας πω ότι δεν... Ήταν ζόρικη. Εντάξει η Ιωάννα θυμάται τα μισά γιατί τα άλλα μισά δεν τα έβλεπε, λόγω ότι ήταν και το σεντονάκι από πάνω... Ένα θα σας πω είχε 17 αιματοκρίτη, γι' αυτό το λόγο μπήκα και εγώ στο χειρουργείο, κανονικά απαγορεύεται, αλλά επειδή είχε χαμηλό αιματοκρίτη, (το φυσιολογικό είναι 40) καταλαβαίνετε... Από εκεί και πέρα το να ακούσεις το κλαματάκι πρώτη φορά, είναι... τι να πω...».

qa-alexandrou-6.JPG

«Πόσο γρήγορα βγήκατε έξω; Δεν πιστεύετε στις 40 ημέρες;»

«Δεν είναι τι πιστεύεις, είναι τι βλέπεις στην πορεία και τι έχει ανάγκη η γυναίκα σου. Από εκεί και πέρα το πιο σημαντικό από όλα είναι πρώτα να είναι καλά η μαμά, το μπεμπάκι και η οικογένεια, οπότε...»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved