Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο Κίμωνας απολαμβάνει τον ύπνο – Η φώτο στο κρεβάτι

Η μικρός γιος της ηθοποιού θέλει το... χώρο του όταν κοιμάται.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο Κίμωνας απολαμβάνει τον ύπνο – Η φώτο στο κρεβάτι
Instagram @ katerina_papoutsaki

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μια εργαζόμενη μαμά που προσπαθεί να τα προλάβει όλα: επαγγελματικές υποχρεώσεις, δραστηριότητες παιδιών και καθημερινή φροντίδα.

Έχοντας δύο γιους σε διαφορετική ηλικία, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα, θέλει να αφιερώνει ξεχωριστό χρόνο στον καθένα τους καθώς οι ανάγκες τους είναι διαφορετικές.

Αρκετά συχνά μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram βλέπουμε τις βόλτες στη θάλασσα ή σε κάποιο πάρκο που επιλέγει για να ξεσκάσουν οι γιοι της ή τα παιχνίδια στο σπίτι.

Στις περισσότερες αναρτήσεις της, πρωταγωνιστεί ο Κίμωνας. Είναι ο μικρότερος και η ηθοποιός δεν μπορεί να αντισταθεί βλέποντας τον να τρώει, να παίζει ή να κοιμάται. Τον απαθανατίζει και ορισμένες στιγμιότυπα τα δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο Instagram.

Το ίδιο έκανε πριν μερικές ημέρες. Ο μικρός της γιος κοιμόταν στο διπλό κρεβάτι...αραχτό, έχοντας δίπλα του τη γάτα και η μαμά του δεν κρατήθηκε: δημοσίευσε τη φωτογραφία με το εξής - λιτό- σχόλιο: «Αυτό.
Καλή Κυριακή ☀»

https://www.instagram.com/p/CnbhHIVojzN

Η σχέση με τους γιους της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε συνέντευξή της στην εκπομπή « Ελένη» είχε μιλήσει για τη σχέση με τους γιους της: «Υπάρχει χρόνος για τα αγόρια μου, γιατί τελειώνουν οι υποχρεώσεις και θα είμαι μαζί τους. Οι τύψεις είναι σύμφυτες με τη μητρότητα και έχω μάθει να ζω με αυτό. Αισθάνομαι ότι είμαι πολύ κοντά στους γιους μου και έχω δουλέψει για αυτή τη σχέση».

katerina-papoutsaki-paidia-(4).jpg

Η ίδια δηλώνει… κλαψιάρα και το καταπολεμά αυτό το χαρακτηριστικό με τη δουλειά, ενώ για το σώμα της είπε πως το διατηρεί με το τρέξιμο της μάνας και της εργαζόμενης μητέρας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved