Τα μωρά των MasterChef-Οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι κριτές

Οι κριτές δημοσίευσαν στιγμιότυπα με τα παιδιά τους! Είναι σκέτη γλύκα!

Τα μωρά των MasterChef-Οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι κριτές
Photo by chef_koutsopoulosleonidas on Instagram

Το τρέιλερ του 7ου κύκλου του MasterChef ήταν επικό. Είχε να κάνει με την πατρότητα και το πώς άλλαξε η ζωή των κριτών, Κουτσόπουλου και Ιωαννίδη τους τελευταίους μήνες.

https://www.instagram.com/p/CmWRssFIJQs

Βλέπετε η πατρότητα τους χτύπησε την πόρτα με διαφορά λίγων μηνών, έτσι φέτος για πρώτη χρονιά το MasterChef είναι υπόθεση μπαμπάδων! Ο πιο έμπειρος της παρέας; Φυσικά ο Σωτήρης Κοντιζάς. Έχει τρία παιδιά, Αριάνα-Τσιχίρο, Κένζι και Ιζούμι και είναι ο μόνος που μπορεί να τους συμβουλέψει για τις δυσκολίες των πρώτων μηνών.

Σωτήρης Κοντιζάς - Δείχνει το πρόσωπο της Ιζούμι και διαπιστώνουμε πόσο του μοιάζει

Ο σεφ έχει αναρτήσει πολλές φορές φωτογραφίες και στιγμιότυπα με τα τρία του παιδιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με πιο πρόσφατη τούτη εδώ, όπου έδειξε για πρώτη φορά καθαρά, το πρόσωπο της μικρής Ιζούμι.

«Την αίτηση την έκαναν οι φίλοι μου. Μαγειρική για μένα είναι ένα μπολ με ζεστό τραχανά. Αφήνω πίσω τα δύο μου αδέρφια κ τη μαμά μου αλλά θα βλέπω περισσότερο τον μπαμπά μου. Έχω έρθει για τη λευκή ποδιά κ τίποτα λιγότερο.

Μάγειρες από κούνια», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία προσκαλώντας τους διαδικτυακούς του φίλους να δουν την πρεμιέρα του MasterChef.

sotiris-kontizas-paidia-(1).jpg

Ιζούμι Κοντιζά

Όπως βλέπετε, η μικρή Ιζούμι είναι ίδια ο μπαμπάς της, Σωτήρης.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύει φωτογραφία της Ιζούμι, ούτε η πρώτη φορά που αναρτά φωτογραφία κάποιου από τα παιδιά του. Το έχει κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν. Δείτε μερικές από αυτές που έχουμε ξεχωρίσει εμείς παρακάτω.

Πάνος Ιωαννίδης η πρώτη ανάρτηση με τον γιο του - Σπάνια στιγμιότυπα

Τον Μάιο του 2022 έγινε γνωστό ότι ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε μπαμπάς. Ο κριτής του MasterChef, είχε μιλήσει τότε αποκλειστικά στο Breakfast@Star επιβεβαιώνοντας το χαρμόσυνο γεγονός.

Ο ίδιος προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και δεν κάνει αναρτήσεις από την προσωπική του ζωή. Ωστόσο με αφορμή την πρεμιέρα του MasterChef έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε ένα μικρό βίντεο σε Insta story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας έτσι την πρώτη ανάρτηση με τον μικρό Κωνσταντίνο (στην ίδια συνέντευξη είχε αποκαλύψει το όνομα που θα πάρει ο μικρός του).

Δεν ξέρουμε για εσάς, πάντως εμείς ένα έχουμε να πούμε: η πατρότητα του πάει πολύ.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η μία και μοναδική φωτογραφία που έχει με το μωρό στο Instagram

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε μιλήσει για πρώτη φορά για τον γιο του, στην εκπομπή «Γεια σου» τον Νοέμβριο του 2022. Τότε είχε αποκαλύψει ότι αυτός που βοηθά με τις συμβουλές του δεν είναι ο Σωτήρης Κοντιζάς, αλλά η σύζυγός του, Δέσποινα.

«Ο γκουρού των μπαμπάδων είναι ο Σωτήρης. Οπότε, όταν συμβαίνει κάτι παίρνουμε τον Σωτήρη και του λέμε "Σωτήρη βοήθα" και πάντα έχει κάτι να πει. Ο δικός μου γιος είναι μηδέν, κουτάβι. Βασικά δεν παίρνω τον Σωτήρη, παίρνω την σύζυγό του, την Δέσποινα και δίνει συμβουλές, βοηθά πολύ».

Όπως ο Πάνος Ιωαννίδης, έτσι και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφεύγει τις αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Προτιμά να διαφημίζει τη δουλειά του παρά να δημοσιεύει προσωπικές στιγμές. Ωστόσο, έκανε μία και μόνο ανάρτηση κρατώντας τον μόλις 4 μηνών γιο του στην αγκαλιά του.

leonidas-koutsopoulos.jpg

Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Κουτσόπουλος Jr.

Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία που θα δει κανείς με τον μικρούλη στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved