Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Για πατινάζ με τις κόρες της

«Και να πέσουμε, δεν έγινε κάτι, θα ξανασηκωθούμε» έγραψε η δημοσιογράφος στο Instagram.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Για πατινάζ με τις κόρες της

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι μία εργαζόμενη μαμά σαν όλες τις άλλες και καθημερινά προσπαθεί να περνά με τις κόρες της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Κάνουν δημιουργικές δραστηριότητες στο σπίτι, βόλτες εκτός σπιτιού, αναρρίχηση.

Ακόμα μία δραστηριότητα που έκαναν πρόσφατα; Πατινάζ. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και οι μικρές, Ισαβέλλα και Βικτωρία, επισκέφτηκαν παγοδρόμιο στο κέντρο της Αθήνας και τα κορίτσια δοκίμασαν την τύχη τους στον πάγο. Στην ανάρτησή της η δημοσιογράφος έγραψε:

«Και να πέσουμε, δεν έγινε κάτι, θα ξανασηκωθούμε». Δείτε τα στιγμιότυπα παρακάτω.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Το νέο σπίτι και νέα γειτονιά

Πριν μερικούς μήνες η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μετακόμισε σε νέο σπίτι στα Βόρεια Προάστια. Σε πρόσφατη ανάρτησή της απαθανάτισε τις κόρες της να κάνουν βόλτα στο ΟΑΚΑ και έγραψε στο Instagram: «Νέες γειτονιές, νέες κατακτήσεις».

Το νέο διαμέρισμα της δημοσιογράφου είναι άνετο, φωτεινό, ζεστό και μοντέρνο.

https://www.instagram.com/p/Ci0Z71euBba

Μέσω Instagram η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μας έδειξε τους χώρους του σπιτιού, τα χρώματα που επέλεξε για τους τοίχους και τα παιδικά δωμάτια. Αν και κοντά σε ηλικία τα δύο κορίτσια είναι έχουν διαφορετικό χαρακτήρα και γούστα, κάτι που αποτυπώνεται και στη διακόσμηση των δωματίων τους.

Σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος έγραψε:

«Είναι συγκινητικό να δημιουργείς κάτι από το μηδέν - πόσο μάλλον όταν αυτό το “κάτι” είναι τα δωμάτια που θα παίζουν, θα διαβάζουν, θα ξεκουράζονται, θα κοιμούνται και θα ξυπνάνε τα παιδιά σου. Να, λοιπόν, τα νέα δωμάτια της Ισαβέλλας & της Βικτώριας, αφού τα “έζησαν” εδώ και λίγο καιρό. Τα κρεβάτια τους και τα γραφεία τους (ή, για να το πω καλύτερα, τα κρεβατογραφεία τους) είναι από την G...s, όπου μαζί μελετήσαμε τις ανάγκες των κοριτσιών, το μέγεθος των δωματίων τους, τις σχολικές τους απαιτήσεις (η Ισαβέλλα έχει καθημερινό διάβασμα και χρειάζεται γραφείο, η Βικτώρια νομίζει ότι «χρειάζεται» γραφείο) την ασφάλεια για το ύψος του κρεβατιού τους με βάση την ηλικία τους (ευτυχώς τα περισσότερα έπιπλα στη συγκεκριμένη εταιρία γίνονται εξ’ ολοκλήρου custom made) και βέβαια το γούστο τους, το πόσο κουλ ή κοριτσίστικος θέλουν να είναι ο χώρος τους (Βικτώρια + παραμυθένιο τούνελ = LFE). Το αποτέλεσμα; Τα λατρεύουν. Και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία, τίποτα άλλο».

https://www.instagram.com/p/CjbEDgqtca0
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved