Φωτεινή Αθερίδου: Ο γιος της ντύθηκε Spider - Man

Η ηθοποιός μετά από καιρό δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με τον Θοδωρή junior.

Φωτεινή Αθερίδου: Ο γιος της ντύθηκε Spider - Man

H Φωτεινή Αθερίδου σύντομα θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά.

Όπως έγινε γνωστό, και επιβεβαίωσε και η ίδια στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», έχει μια καλή εγκυμοσύνη εξ ου και συνεχίζει να παίζει στο θέατρο.

«Ναι, ναι ισχύει… Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Νιώθω πολύ ωραία, πρέπει να μπω μέσα στο θέατρο να ετοιμαστώ. Σας ευχαριστώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CkFqgF3tncB

Φωτεινή Αθερίδου: 4 μηνών έγκυος

Σας θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Μακαλιάς, που είναι καλός φίλος του ζευγαριού, επιβεβαίωσε την ευχάριστη είδηση στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» λέγοντας πως η Φωτεινή Αθερίδου διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πως τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της ανυπομονούν για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

https://www.instagram.com/p/Cb4mcWUNJZk

Όπως ανέφερε ο ηθοποιός – παρουσιαστής γνώριζε την είδηση εδώ και καιρό ωστόσο, σεβόμενος την επιθυμία του ζευγαριού δεν είχε αναφέρει κάτι.

Για την εγκυμοσύνη της κόρης του μίλησε και ο Θοδωρής Αθερίδης. Ερωτηθείς πώς αισθάνεται που θα γίνει για δεύτερη φορά παππούς είπε στην κάμερα του Breakfast@Star: «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Η κόρη μου είναι μια χαρά, είναι στο θέατρο. Έχει εύκολη εγκυμοσύνη, είναι στο θέατρο και δουλεύει. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα για το φύλο του μωρού, δεν έχω κάποια προτίμηση…».

https://www.instagram.com/p/CRZiUwzpkDp

Η νέα φωτογραφία του γιου της

Η ίδια, παρότι ενεργή στα social media, δεν κάνει αρκετές προσωπικές αναρτήσεις το τελευταίο διάστημα.

https://www.instagram.com/p/Cdv1-Q7tLcE

Η πιο πρόσφατη δημοσίευση ήταν μια φωτογραφία με τον γιο της αγκαλιά τον περασμένο Δεκέμβρη, γράφοντας : «Το καλύτερο μου ❤️ #papaw #myboy #myson #love #happy #december».

https://www.instagram.com/p/CmO0M6FtAkG

Χθες όμως έκανε ένα insta story μόνο με τον Θοδωρή junior αυτή τη φορά ντυμένο Spider –Man.

atheridou-gios.jpg

«Ο Spider - Man μου!» σχολίασε όλο καμάρι η ηθοποιός.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved