Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η σύζυγός του στα πατώματα με τον γιο τους

Η Λένα Δροσάκη παίζει με τον Αναστάση και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης απαθανατίζει τις στιγμές.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η σύζυγός του στα πατώματα με τον γιο τους

Τρυφερές στιγμές μεταξύ της συζύγου του και τον γιο τους Αναστάση, δημοσίευσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στον λογαριασμό του στο Instagram.

H Λένα Δροσάκη είναι στο καθιστικό και παίζει μαζί του. Κυλιούνται στο πάτωμα ανταλλάσσοντας φιλιά και αγκαλιές ενώ ο αγαπημένος τους μπαμπάς τους καταγράφει.

«Ο Αναστάσης είναι όλη μου η ζωή»

Οι δύο ηθοποιοί είναι ένα πολύ αγαπημένο και δεμένο ζευγάρι. Ο ερχομός του γιου τους άλλαξε τις προτεραιότητές τους και έδωσε άλλο νόημα στη ζωή τους.

Η Λένα Δροσάκη σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε μιλήσει για τον σύζυγο και τον γιο τους.

«Όταν κλείσαμε 11 μήνες με τον Αλέξανδρο, έμεινα έγκυος και προχωρήσαμε μαζί. Ο Αναστάσης μου είναι όλη μου η ζωή. Δεν είχα αποφασίσει ότι θα γίνω μητέρα, γιατί φοβόμουν. Όταν συνέβη τρόμαξα, αλλά πλέον νιώθω ευλογημένη για όλο αυτό που μου συνέβη. Ο Αλέξανδρος τους πρώτους 3 μήνες που γέννησα μου έλεγε πότε θα κάνουμε δεύτερο παιδί».

Όμως και για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη ο γιος του είναι ό,τι σημαντικότερο στη ζωή του. Μπορεί να έχει γυρίσματα, πρόβες και άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως ο Αναστάσης είναι η απόλυτη προτεραιότητά του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved