Οι χαρακτήρες του Harry Potter ως νήπια - Το αποτέλεσμα είναι αξιολάτρευτο

Από τον Daniel Radcliff έως την Emma Watson, η νηπιακή ηλικία αυτών των χαρακτήρων είναι ό,τι καλύτερο και πιο γλυκό θα δείτε σήμερα.

Οι χαρακτήρες του Harry Potter ως νήπια - Το αποτέλεσμα είναι αξιολάτρευτο

@benmornin

Instagram @benmornin

Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τον κόσμο γύρω μας. Συνεχίζει να προοδεύει και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας πολλοί είναι εκείνοι οι καλλιτέχνες που μπορούν να δημιουργήσουν εντυπωσιακά πράγματα, όπως έκανε και ο Benmornin. Ένας καλλιτέχνης που έγινε γνωστός μέσα από τα αξιολάτρευτα illustrations που φτιάχνει. Τι τον ξεχωρίζει; Μα φυσικά το θέμα που έχει επιλέξει. Διαλέγει αγαπημένους ήρωες και χαρακτήρες από πασίγνωστες ταινίες και τους μεταμορφώνει σε αξιολάτρευτα μωράκια.

Αυτά που μας εντυπωσίασαν περισσότερο ήταν οι χαρακτήρες από την ταινία Harry Potter.

Ο Benmornin δημιούργησε τα illustration αυτά με τη βοήθεια του Midjourney- ενός προγράμματος τεχνητής νοημοσύνης. Όσοι ασχολούνται με το διαδίκτυο και τα προγράμματα αυτά γνωρίζουν ακριβώς περί τήνος πρόκειται.

Από τον Daniel Radcliff μέχρι την Emma Watson και από τον Reif Fiennes μέχρι τον Alan Rickman, δείτε τους αγαπημένους σας χαρακτήρες-πρωταγωνιστές στην νηπιακή τους ηλικία.

Κάτω από τις αναρτήσεις του τα likes και τα σχόλια είναι χιλιάδες.

«Υπέροχη δουλειά! Θα γίνεις viral σίγουρα», έγραψε ένας χρήστης ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε, «Είναι αστεία, τρομακτικά και υπέροχα την ίδια στιγμή. Συγχαρητήρια! Μπορείς να μας πεις περισσότερα για τη μέθοδο που χρησιμοποίησες για να τα φτιάξεις;».

«Μακάρι να μπορούσαμε να τα αγοράσουμε με κάποιο τρόπο να τα βάλουμε σε κάδρα στον τοίχο!», έγραψε ένας τρίτος ενώ τέλος κάποιος χειροκρότησε το ταλέντο του. «Είσαι χαρισματικός, αλήθεια το εννοώ! Ελπίζω να δω στο μέλλον τους Thundercats ή τους Jetsons».

Προς το παρόν στον λογαριασμό του κανείς μπορεί να δει χαρακτήρες από τις ταινίες, Lord of the Rings, Stranger Things, Big Bang Theory και πολλά άλλα.

Δεν ξέρουμε για εσάς, πάντως εμείς έχουμε εντυπωσιαστεί από το ταλέντο του και τα αξιολάτρευτα μωράκια του Harry Potter γι' αυτό και διαλέξαμε αυτά για να σας παρουσιάσουμε.

πηγή: Instagram @benmornin

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved