Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Βόλτα στην καινούρια της γειτονιά με τις κόρες της

«Νέες γειτονιές, νέες κατακτήσεις» έγραψε στο Instagram η γνωστή δημοσιογράφος.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Βόλτα στην καινούρια της γειτονιά με τις κόρες της

Δεν είναι πολύς καιρός από τότε που η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μετακόμισε σε καινούριο σπίτι. Η δημοσιογράφος μοιράστηκε με τους ακολούθους της τα χρώματα που επέλεξε, τους χώρους του σπιτιού και έδειξε τη διακόσμηση που επέλεξαν για τα παιδικά δωμάτια.

https://www.instagram.com/p/Ci0Z71euBba

Το καινούριο σπίτι της Ελιάνας Χρυσικοπούλου θα το χαρακτηρίζαμε μοντέρνο, ζεστό και cozy, κάτι στο οποίο συμβάλει κι το ξύλινο πάτωμα σε όλους τους χώρους.

Συγκεκριμένα, για τα παιδικά δωμάτια, οι μικρές Ισαβέλλα και Βικτώρια χάρηκαν και με το παραπάνω που στο νέο τους σπίτι η κάθε μία θα έχει το ολόδικό της δωμάτιο. Και τα δύο είναι διακοσμημένα σύμφωνα με τις ανάγκες και τα γούστα τους. Η δημοσιογράφος έγραψε για αυτά στο Instagram:

«Είναι συγκινητικό να δημιουργείς κάτι από το μηδέν - πόσο μάλλον όταν αυτό το “κάτι” είναι τα δωμάτια που θα παίζουν, θα διαβάζουν, θα ξεκουράζονται, θα κοιμούνται και θα ξυπνάνε τα παιδιά σου. Να, λοιπόν, τα νέα δωμάτια της Ισαβέλλας & της Βικτώριας, αφού τα “έζησαν” εδώ και λίγο καιρό. Τα κρεβάτια τους και τα γραφεία τους (ή, για να το πω καλύτερα, τα κρεβατογραφεία τους) είναι από την G...s, όπου μαζί μελετήσαμε τις ανάγκες των κοριτσιών, το μέγεθος των δωματίων τους, τις σχολικές τους απαιτήσεις (η Ισαβέλλα έχει καθημερινό διάβασμα και χρειάζεται γραφείο, η Βικτώρια νομίζει ότι «χρειάζεται» γραφείο) την ασφάλεια για το ύψος του κρεβατιού τους με βάση την ηλικία τους (ευτυχώς τα περισσότερα έπιπλα στη συγκεκριμένη εταιρία γίνονται εξ’ ολοκλήρου custom made) και βέβαια το γούστο τους, το πόσο κουλ ή κοριτσίστικος θέλουν να είναι ο χώρος τους (Βικτώρια + παραμυθένιο τούνελ = LFE). Το αποτέλεσμα; Τα λατρεύουν. Και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία, τίποτα άλλο».

Δείτε τα δωμάτια στην gallery που ακολουθεί.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Βόλτα με τις κόρες τους στη νέα τους γειτονιά

Το προηγούμενο σπίτι της Ελιάνας Χρυσικοπούλου ήταν στα Νότια Προάστια και συχνά έκαναν βόλτες οικογενειακώς στην παραλία και στον Φλοίσβο. Τώρα, όπως φαίνεται η δημοσιογράφος έχει μετακομίσει πιο βόρεια και πολύ κοντά τους βρίσκεται το ΟΑΚΑ.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου δημοσίευσε χθες φωτογραφίες από την απογευματινή τους βόλτα. Τα κορίτσια κάνουν πατίνι και εκείνη τις απαθανατίζει γράφοντας στο Instagram:

«Νέες γειτονιές, νέες κατακτήσεις»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved