Αγγελική Δαλιάνη: Φωτογραφίζεται με την εγκυμονούσα αδελφή της

Ανυπομονεί να γίνει θεία.

Αγγελική Δαλιάνη: Φωτογραφίζεται με την εγκυμονούσα αδελφή της

H Αγγελική Δαλιάνη τα τελευταία χρόνια είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας δίνοντας βαρύτητα στην ανατροφή των παιδιών της και την επιχείρησή της.

Παραμένει ωστόσο, ενεργή στα social media αναρτώντας πολλά στιγμιότυπα με την οικογένειά της και ειδικά με την κόρη της Λυδία και τον γιο της, Νικήτα.

Όπως αυτό το βίντεο με όμορφες στιγμές από τις φετινές γιορτές.

https://www.instagram.com/p/CnOu7NsLPXm

Χθες, όμως, έκανε ακόμα μια ανάρτηση θέλοντας να μοιραστεί δημόσια τη χαρά της.

Η αγαπημένη της αδελφή Παναγιώτα, θα γεννήσει οσονούπω και θα γίνει θεία. Δημοσίευσε λοιπόν φωτογραφίες δείχνοντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της αδελφής της και σχολιάζοντας όλο χαρά:

aggeliki-daliani-me-adelfi.jpg

«Της αδερφής μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου!!! Baby boy is on the way!!! Κι εγώ θα γίνω θεία 😁😁#babyboy #babyboom #mysister #ilovebeinganaunt».

aggeliki-daliani-me-adelfi1.jpg

Η σχέση με τα παιδιά της

Η Αγγελική Δαλιάνη έχει πολύ στενή σχέση με την κόρη της. Η Λυδία, μοιάζει αρκετά με τη μαμά της ενώ κοντεύει να τη φτάσει στο ύψος.

https://www.instagram.com/p/CdGjWTytmJX

Είναι πια στην εφηβεία κι όπως κάθε κορίτσι αυτής της ηλικίας αναζητά το δικό της στιλ. Απ΄ότι μπορούμε να συμπεράνουμε, στη Λυδία αρέσει το σπορ ντύσιμο και επιλέγει κυρίως τζιν ( φυσικά), μοντέρνα μακό μπλουζάκια αλλά και πουκάμισα.

https://www.instagram.com/p/CdxjOA_srx7

Όσον αφορά τον Νικήτα, είναι ο μικρός, λατρεμένος της γιος. Είναι τρελό πειραχτήρι και τα βιντεάκια που ανεβάζει ο μπαμπάς του Μάνος Παπαγιάννης είναι απολαυστικά.

https://www.instagram.com/p/CkFq6PXgkf-
https://www.instagram.com/p/CZFe-CYBTrE
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved