H Dolly Parton έγραψε νέo παιδικό βιβλίο και θα γίνει σίγουρα ανάρπαστο

Το τρίτο παιδικό βιβλίο της Dolly Parton είναι γεγονός.

H Dolly Parton έγραψε νέo παιδικό βιβλίο και θα γίνει σίγουρα ανάρπαστο

 https://www.instagram.com/p/CNKvRhxDBt7/

Photo by Dolly Parton on Instagram

Αν λατρεύετε την Dolly Parton, τα κατοικίδια και φυσικά τα παιδιά σας, έχουμε καλά νέα. Η γνωστή τραγουδίστρια δημιούργησε ένα παιδικό βιβλίο που έχει να κάνει με τον αγαπημένο της Billy, που μάλιστα είναι διάσημος στα social media.

https://www.instagram.com/p/Ch95m-Hrpg3

Προορίζεται για μικρούς αναγνώστες από 4 έως 7 ετών και το εικονογραφημένο παραμύθι μιλά για έναν σκύλο που λατρεύει να γαυγίζει στον ρυθμό της country μουσικής και θέλει να γίνει διάσημος country star στο Nashville όπως και έχει κάνει η «κολλητή» του φίλη.

https://www.instagram.com/p/Cl7A4Jbuuxk

Το βιβλίο της Dolly Parton που έχει τίτλο «Billy the Kid Makes it Big» στοιχίζει 20 δολάρια και το έχει εικονογραφήσει ο MacKenzie Haley, ο ίδιος άνθρωπος που εικονογράφησε και τα δύο προηγούμενα παιδικά βιβλία της τραγουδίστριας, «Coat of Many Colors» το 1994 και το «I Am a Rainbow" το 2009.

Το «Coat of Many Colors» που στα ελληνικά θα το βρείτε με τον τίτλο «Το πολύχρωμο παλτό μου» μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

«Είμαι περήφανη για αυτό μου το βιβλίο!», ανέφερε η Dolly Parton σε συνέντευξή της και συνέχισε. Στο βιβλίο ο Billy πρέπει να αντιμετωπίσει τους νταήδες, να τραγουδήσει τα αγαπημένα του τραγούδια, να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να γίνει ο σταρ που πάντα ονειρευόταν. «Πολλά χρόνια πριν έγραψα ένα τραγούδι με τίτλο "Makin' Fun Ain't Funny" για το άλμπουμ μου "Ι believe in you" με τα παιδικά τραγούδια. Θέλω τα παιδιά να καταλάβουν πόσο κακό προκαλεί το bullying σε κάποιον!».

Στην πραγματικότητα, το γαλλικό bulldog ανήκει στον μάνατζερ της Dolly Parton, , Danny Nozell, που λέει ότι η Parton και ο Billy είναι αχώριστοι. Το 2020, ο Nozell είπε σε συνέντευξή του στο People ότι η τραγουδίστρια και το κατοικίδιό τους έχουν αναπτύξει έναν ισχυρό δεσμό που κανείς δεν μπορεί να σπάσει.

πηγή: popsugar.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved