Δούκισσα Νομικού: Η φώτο της Αναστασίας που της θύμισε τα παιδικά της χρόνια

Η γνωστή παρουσιάστρια θυμήθηκε την παιδική της ηλικία.

Δούκισσα Νομικού: Η φώτο της Αναστασίας που της θύμισε τα παιδικά της χρόνια

Νοσταλγική διάθεση είχε χθες η Δούκισσα Νομικού. Θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια, όταν ήταν στην ηλικία της κόρης της. Τότε που, όπως έγραψε, δεν άφηνε κούκλα που να μην της κουρέψει τα μαλλιά και που δεν αποχωριζόταν την αγαπημένη της κουβέρτα.

Αναπόλησε τις όμορφες στιγμές με τις γιαγιάδες της, με τους γονείς της αλλά και με τον αδελφό της τον Νικήτα που ξυπνούσαν τα Σκ πρωί και έβλεπαν παρέα παιδικά.

https://www.instagram.com/p/CnPvYi1rMEI

Έγραψε χαρακτηριστικά στο ποστ της:

«10 Ι Α Ν Ο Υ Α Ρ Ι Ο Υ
Στην πρώτη φωτογραφία είμαι εγώ. Που σίγουρα έχω κάνει κάποια ζαβολιά 😁
Στη δεύτερη είναι η Αναστασία. Με τα χιλιάδες τσιμπιδάκια που αγαπάει 😍
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Με θυμάμαι στην ηλικία της κόρης μου. Θυμάμαι τις κουρεμένες κούκλες μου (μα σε καμία δεν είχα αφήσει μαλλιά μακριά), την αγαπημένη μου κουβέρτα, τα αστεία που έκανα στους γονείς μου, τη γιαγιά μου τη Δικαία (Δούκισσα ήθελαν να τη βαφτίσουν αλλά τελευταία στιγμή Δικαία την έβγαλαν) που μου έκανε το πιο ωραίο μασάζ στο κεφάλι και τα πιο νόστιμα ρυζόγαλα (μάντεψε τι έφτιαξα σήμερα στα παιδιά για το απόγευμα 🥰), τη γιαγιά μου την Αλέκα που πάντα ερχόταν από τη Γερμανία με μια βαλίτσα γεμάτη δώρα και σοκολάτες, τον μπαμπάκα που μας μάθαινε ιταλικά (!) και ποδήλατο, τον Νικήτα που το καλύτερο μας ήταν να ξυπνάμε τα ΣΚ πρωί και να βλέπουμε παρέα στον καναπέ παιδικά (τι ωραία παιδικά υπήρχαν τότε), τη μανούλα μου που κάθε φορά πριν πάμε σχολείο μας σταύρωνε κρυφά (ακόμη το κάνει όταν φεύγουμε από το πατρικό μας) και κάθε βράδυ μας έβαζε για ύπνο με το πιο γλυκό φιλί. Και έκλεινα τα μάτια μου για να κοιμηθώ ευχαριστημένη. Όταν όμως μία μέρα τα άνοιξα, ήμουν ξαφνικά μεγάλη. Με δυο παιδιά που μου θυμίζουν τόσο πολύ εμένα και τον αδερφό μου. Και που μου ξυπνούν όλες τις παιδικές αναμνήσεις μου. Και ξαναζώ τα παιδικά μου χρόνια από την αρχή μαζί τους.
Αχ.
Αυτά είχα να πω.
Καλό βράδυ παιδιά ✨

Η αγάπη για την οικογένειά της

Η Δούκισσα Νομικού είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της. Λατρεύει τους γονείς της αλλά και τον αδελφό της.

Με κάθε ευκαιρία επισκέπτεται το πατρικό της με τα παιδιά της και απολαμβάνει την περιποίηση της μαμάς της.

Αρκετές φορές μέσα από τις αναρτήσεις της εκφράζει δημόσια την αγάπη της στους δύο αυτούς σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/CcdfdvevKHi

Τον περασμένο Απρίλη είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Μαμά μου,

Χρόνια σου πολλά! Σε ευχαριστώ που μας χαρίσατε μαζί με τον μπαμπά τα πιο ωραία παιδικά χρόνια, σε ευχαριστώ που το σπίτι μας πάντα μύριζε αγάπη και σπιτικό κέικ βανίλιας με σοκολάτα, σε ευχαριστώ πολύ που φύτεψες το πιο όμορφο λουλούδι έξω από το παιδικό μου δωμάτιο για να μου «χαμογελάει» κάθε φορά που άνοιγα το παράθυρο. Σε ευχαριστώ που ερχόσουν στα διαλείμματα στο σχολείο για να μου δώσεις φρεσκοψημένο κουλούρι. Σε ευχαριστώ που μεγαλώνουμε παρέα, που με ακούς χωρίς να με κρίνεις, που είσαι δίπλα μου στα ωραία και στα δύσκολα, που μου δείχνεις πως να αγαπώ, να συγχωρώ, να ενώνω, να δημιουργώ. Σε ευχαριστώ που με έμαθες πως η ευγένεια είναι το μεγαλύτερο προσόν και η αξιοπρέπεια είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο. Σε ευχαριστώ που μέχρι σήμερα κάθε φορά που βγαίνω από την πόρτα του σπιτιού σας λες από μέσα σου μια προσευχή και με σταυρώνεις με τα χέρια σου κρυφά, σε ευχαριστώ που με κάνεις να αισθάνομαι ξανά παιδί όταν είμαι κοντά σου, που τρέχω στην αγκαλιά σου όταν πελαγώνω ή όταν κάνω σκανταλιές. Σε ευχαριστώ που φτιάχνεις τα πιο νόστιμα γεμιστά από όλους.

Σε ευχαριστώ μαμά μου γιατί όση αγάπη έδωσες σε εμάς άλλη τόση δίνεις στα παιδιά μου, στα εγγόνια σου.

Σε αγαπώ τόσο πολύ μανούλα μου❤️
Η κόρη σου χχ»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved