Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δημοσίευσε φωτογραφία του γιου της μετά από καιρό

Την ανάρτηση έκανε με αφορμή την ονομαστική γιορτή του μικρού Γιάννη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δημοσίευσε φωτογραφία του γιου της μετά από καιρό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες των παιδιών της. Όταν το κάνει αφρμή είναι συνήθως κάποια γενέθλια, γιορτή ή ιδιαίτερη περίσταση και τότε όμως αποφεύγει να δείξει τα πρόσωπά τους.

Την πιο πρόσφατη ανάρτηση με τον γιο της έκανε λίγες μέρες πριν με αφορμή την ονομαστική του γιορτή. «Να χαιρόμαστε τους Γιάννηδές μας κι εγώ τον δικό μου» έγραψε στο Instagram η παρουσιάστρια όπου και δημοσίευσε μία throwback καλοκαιρινή φωτογραφία με τον γιο της.

https://www.instagram.com/p/CnG-O3Xqw-1

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Προτεραιότητα η οικογένειά της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι πολυάσχολη, μία εργαζόμενη μαμά σαν όλες τις άλλες. Η οικογένειά της, όμως, είναι πάνω από όλους και από όλα και με κάθε ευκαιρία περνάει χρόνο μαζί τους. Τα Σαββατοκύριακά τους περιλαμβάνουν παιχνίδια, βόλτες και δημιουργικές δραστηριότητες, ενώ συχνά πυκνά κάνουν σύντομα ταξίδια στο εξωτερικό.

Από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με τα παιδιά της είναι η παρακάτω.

stamatina-kori-(1).jpg

Οι κόρες της παρουσιάστριας φαίνεται να έχουν αδυναμία στη μουσική όπως άλλωστε και ο μπαμπάς τους, ο οποίος παίζει πιάνο σαν επαγγελματίας.

https://www.instagram.com/p/CWeStCul94P

Τον Νοέμβρη η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η οικογένειά της είχαν ταξιδέψει οικογενειακώς στην Ολλανδία.

Επισκέφτηκαν τον Ζωολογικό Κήπο Άρτις ενώ δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί κατά τη διάρκεια βόλτας τους στα ποτάμια της ευρωπαϊκής πρωτεύουσας. Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει τοτε στο προφίλ της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved