Χριστίνα Μπόμπα: Η αντίδραση των διδύμων όταν είδαν τον Άγιο Βασίλη στο σπίτι τους

Το στιγμιότυπο δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα στο Instagram.  

Χριστίνα Μπόμπα: Η αντίδραση των διδύμων όταν είδαν τον  Άγιο Βασίλη στο σπίτι τους

Πολλές όμορφες οικογενειακές στιγμές από την περίοδο των γιορτών μοιράστηκε η Χριστίνα Μπόμπα στα social media.

Τόσο οι φωτογραφίες από τα Χριστούγεννα στην Αράχωβα όσο και από την Πρωτοχρονιά στο σπίτι με φίλους και συγγενείς, απέσπασαν χιλιάδες likes ενώ δεκάδες ήταν και οι ευχές που δέχτηκε για την οικογένειά της.

Το φλουρί στις δίδυμες

Η χρονιά αν μη τι άλλο ξεκίνησε με το …δεξί, καθώς το φλουρί της βασιλόπιτας όχι μόνο έπεσε στο σπίτι της αλλά το κέρδισαν οι κόρες της. Συγκεκριμένα, ήταν ανάμεσα στα δύο κομμάτια των κοριτσιών.

«Νέα χρονιά! 2023 ευχές για μια μαγική χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές πολλές χαρούμενες στιγμές με όσους αγαπάμε!
Σε εμάς το φλουρί το κέρδισαν τα κοριτσάκια μας!!! Έπεσε την ώρα που κόβαμε τα κομμάτια τους ανάμεσα τους ! Αυτό πάει να πει τύχη ♥️ (πραγματικά δεν ήταν στημένο!) , εσάς ποιος το κέρδισε;
Αγάπη και τα πιο θετικά vibes σε όλους 🤍🤍», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Η επίσκεψη του Άγιου Βασίλη

Η Αριάνα και η Φιλίππα είχαν μια απρόσμενη επίσκεψη, όχι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, αλλά λίγες μέρες μετά. Ο Άγιος Βασίλης τις επισκέφτηκε στο σπίτι φορώντας την κόκκινη στολή του (φυσικά) και έχοντας φροντισμένη την χαρακτηριστική άσπρη γενειάδα του. Μόνο που ήταν εμφανώς ...αδυνατισμένος κι αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τη Χριστίνα Μπόμπα.

« Ήρθε και ο Άγιο Βασίλης! Απ ΄ότι φαίνεται έπαιξε πολύ γυμναστήριο το 2022…» έγγραψε με χιούμορ για τον φίλο της που ντύθηκε Άγιος Βασίλης για χάρη των διδύμων.

Όσο για τις μικρές; Κοίταζαν τον άνδρα με την κόκκινη στολή και τη γενειάδα με έκπληξη και δεν κουνήθηκαν από την αγκαλιά της μαμάς τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved