Δούκισσα Νομικού: Φωτογραφήθηκε με την κόρη της σε εξωτική παραλία

Μία νέα φωτογραφία με τη μικρή Αναστασία δημοσίευσε η Δούκισσα Νομικού.

Δούκισσα Νομικού: Φωτογραφήθηκε με την κόρη της σε εξωτική παραλία

Η Δούκισσα Νομικού έκανε αλλαγή του χρόνου στο εξωτερικό και μάλιστα σε προορισμό εξωτικό και καλοκαιρινό. Τις τελευταίες μέρες μοιράζεται τις σκέψεις για τη νέα χρόνια και στην ανάρτησή της στις 3 Ιανουαρίου με τα αγαπημένα της φρούτα έγραψε:

«Αυτή τη φωτογραφία θα την ανέβαζα σίγουρα πριν 10 χρόνια. Για τα σημερινά δεδομένα, παρά είναι …τίποτα. Μα, τα αγαπημένα μου φρούτα που μου ξυπνούν τόσο όμορφες αναμνήσεις αλλά και γευστικές ικανοποιήσεις είναι ένα τίποτα; Ε όχι

Το κυνήγι των likes μας στερεί τον αυθορμητισμό, την αυθεντικότητα, τη φαντασία και την ελευθερία μας. Μας στερεί τη δυνατότητα να είμαστε χαρούμενοι, να νιώθουμε την κάθε στιγμή και να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Δημιουργεί άγχος και ανταγωνισμό. Σε όλους μας. Τί; Κάνω λάθος;»

https://www.instagram.com/p/Cm8r584rFJH

Χθες δημοσίευσε μία ακόμα φωτογραφία, αυτή τη φορά με την κόρη της. «Ακολούθησέ με στο 2023. #meandmymermaid» έγραψε στην ανάρτησή της και στη φωτογραφία προχωράει χορεύοντας δίπλα στη θάλασσα ενώ πίσω της ακριβώς περπατάει η κόρη της, Αναστασία.

https://www.instagram.com/p/Cm__EJxvIxS

Όσο για τον προορισμό που επέλεξαν η Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγός της, ξέρουμε ότι είναι εξωτικός, ότι είναι καλοκαίρι, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλύψει στις αναρτήσεις τους ποιος είναι αυτός, αν και κάποιο από τους ακολούθους τους παρουσιάστριας γράφουν στα σχόλιά τους ότι μάλλον είναι οι Μαλβίδες.

Δείτε τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Δούκισσα Νομικού τις τελευταίες μέρες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved