Χριστίνα Αλούπη: « Κρεπάλη και ύπνος, αυτή είναι ζωή…»

Η αστεία ανάρτησή της με τον γιο της να κοιμάται έχοντας δίπλα του φαγητό.

Χριστίνα Αλούπη: « Κρεπάλη και ύπνος, αυτή είναι ζωή…»

Η Χριστίνα Αλούπη απολαμβάνει τη νέα της ζωή στην Ελλάδα καθώς έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα.

Ήταν μια επιθυμία πολλών χρόνων που τελικά υλοποιήθηκε μέσα στο 2022. Μια χρονιά με τις χειρότερες και τις ομορφότερες αναμνήσεις, όπως αποκάλυψε η ίδια.

https://www.instagram.com/p/Cm10V0htplr

Συγκεκριμένα λίγο πριν την έλευση του 2023 έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: « πέρσι τέτοια μέρα, αναρωτιόμουν τι μου επιφυλάσσει το 2022, μετά από ένα 2021 που με γονάτισε και μου επισήμανε ότι τα δυσκολότερα και χειρότερα έρχονται. Εσείς δεν τα είδατε όλα αυτά, είδατε μόνο τις ευτυχισμένες στιγμές, που σαφώς και πάντα υπάρχουν. Αυτά τα δύσκολα θα τα κρατήσω για μένα, και μπορεί να μην τα «ανέβασα» σε αυτό το άλμπουμ αναμνήσεων όπως αποκαλώ το Instagram, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα ξεχάσω ποτέ μου αυτή τη χρονιά ορόσημο στη ζωή μου. Το 2022 φεύγει αφήνοντας μου τις χειρότερες και τις ομορφότερες αναμνήσεις. Παρόλα αυτά όμως, το αγαπώ το 2022. Το αγαπώ γιατί με άλλαξε, με ωρίμασε, με έκανε να συνειδητοποιήσω τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή και με ώθησε στο μεγαλύτερο ξεκαθάρισμα που έχω κάνει ποτέ μου, κρατώντας μόνο αυτά και αυτούς που έχουν πραγματικά αξία για μένα. Με έκανε να πατήσω στα πόδια μου ακόμα πιο γερά και μου έμαθε ότι μόνο εγώ μπορώ να «γυρίσω» μια χρονιά που ξεκίνησε επιεικώς απαίσια, και να την κάνω να τελειώσει μαγικά, πανέμορφα, γεμάτη ευλογίες, αγάπη και εσωτερική γαλήνη. Το 2023 θα κάνω ακριβώς αυτό που μου έμαθε το 2022… θα το φτιάξω εγώ όπως θέλω, θα βρω μόνη μου τα θετικά μέσα απ´οτι μου φέρει η ζωή και θα είμαι ευγνώμων για κάθε μέρα που περνά και με αφήνει λίγο ακόμα πιο ώριμη, σοφή, δυνατή. Γιατί ό,τι και να σου φέρει η κάθε χρονιά, εσύ επιλέγεις τελικά πως θα την τελειώσεις ♥️
Με αγάπη, προς όλους σας 💫».

Η προσαρμογή των γιων της στην Ελλάδα

Οι γιοι της φαίνεται να έχουν προσαρμοστεί στο νέο τους σπίτι και πόλη. Μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή «Ελένη» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχα μεγάλο άγχος για τη μετάβαση των παιδιών από την Αμερική στην Ελλάδα… Οι πρώτες μέρες του μικρού στο σχολείο πήγαν καλυτέρα από ότι περίμενα» ενώ ο μεγάλος της γιος ήταν τόσο ξετρελαμένος για την πρώτη δημοτικού που μετρούσε αντίστροφα τις ημέρες για την έναρξη του σχολείου.

https://www.instagram.com/p/CijrtM5DkLa

Η Χριστίνα Αλούπη αρκετά συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα με τα παιδιά της. Ένα σχετικά πρόσφατο, είναι αυτό που θα δείτε ευθύς αμέσως.

Ο γιος της έχει αποκοιμηθεί έχοντας δίπλα στο κεφαλάκι του μια σακουλίτσα με το κολατσιό του.

aloupi-xristina-gios.jpg

« Κρεπάλη και ύπνος, αυτή είναι ζωή…», σχολίασε με χιούμορ η Χριστίνα Αλούπη.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε κι άλλες αναρτήσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα και όχι μόνο:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved