Δούκισσα Νομικού: Η πρωτοχρονιάτικη εμφάνιση της Αναστασίας έκλεψε τις εντυπώσεις

Μία νέα φωτογραφία της κόρης της δημοσίευσε η Δούκισσα Νομικού.

Δούκισσα Νομικού: Η πρωτοχρονιάτικη εμφάνιση της Αναστασίας έκλεψε τις εντυπώσεις

Η Δούκισσα Νομικού γιόρτασε την αλλαγή του χρόνου σε εξωτικό προορισμό με την οικογένειά της, όπως προδίδουν και οι τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram.

Ιδού οι φωτογραφίες που τράβηξε η κόρη της την περασμένη εβδομάδα. Τι είδαμε σε αυτές; Τροπικά δέντρα, εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στολισμό και το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια σε ένα εστιατόριο.

Στις 30 Δεκεμβρίου η Δούκισσα Νομικού, δημοσίευσε μία φωτογραφία της κόρης της γράφοντας:

«Είσαι έτοιμος για τη νέα χρονιά; Τι κρατάς και τι αφήνεις πίσω; Τι θέλεις να σου φέρει ο εαυτός σου το 2023;

Ναι, μόνο ο εαυτός σου θα στο φέρει. Όχι το ’23. Ούτε το σύμπαν. Ούτε κάποιος τρίτος. Μόνο εσύ. Για εσένα»

Στη φωτογραφία η Αναστασία μόλις έχει βγει από τη θάλασσα και αν και πολύ κοντινή, δε γίνεται να μην παρατηρήσουμε το χρωματιστό κολιέ της.

https://www.instagram.com/p/Cmy0YT6rkic

Μία ακόμα φωτογραφία της κόρης της δημοσίευσε η Δούκισσα Νομικού και από την ημέρα του Ρεβεγιόν. Η παρουσιάστρια απαθανάτισε την κόρη της χωρίς φυσικά να δείχνει το πρόσωπό της για να μας δείξει το στιλ της μικρούλας για το Ρεβεγιόν. Η επιλογή της; Ροζ ρομαντικό φορεματάκι καλοκαιρινό μιας και όπου βρίσκονται (Στις Μαλβίδες γράφουν κάποιοι στα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της) κάνει αρκετή ζέστη.

Τις εντυπώσεις για ακόμα μία φορά έκλεψε και το χτένισμα της μικρούλας: κότσος με πολλά, πάρα πολλά τσιμπιδάκια. Είναι άλλωστε γνωστό ότι η Αναστασία τα λατρεύει.

doukissa-nomikou-kori.jpg

Όσο για την αλλαγή του χρόνου, χθες η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε ένα Insatgram Story με το οποίο έστειλε τις ευχές της έχοντας τον Σάββα αγκαλία.

doukissa-nomikou.JPG
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved