Δούκισσα Νομικού: Φωτογραφίες που έβγαλε η Αναστασία τις τελευταίες ημέρες

Η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε φωτογραφίες της κόρης της!

Δούκισσα Νομικού: Φωτογραφίες που έβγαλε η Αναστασία τις τελευταίες ημέρες

Βρισκόμαστε στην δεύτερη εβδομάδα των γιορτών και αρκετοί διάσημοι έχουν κάνει αναρτήσεις από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους.

Άλλοι έδειξαν πού ταξίδεψαν, άλλοι τι έκαναν, άλλοι δημοσίευσαν φωτογραφίες με τα παιδιά τους και τις οικογένειές τους και άλλοι, όπως η Δούκισσα Νομικού, έδειξαν φωτογραφίες που έβγαλαν τα ίδια τα παιδιά τους με το κινητό τους τηλέφωνο.

Η Αναστασία, φαίνεται ότι έχει φωτογραφικό ταλέντο. Η μαμά της, Δούκισσα, της έδωσε το κινητό της τηλέφωνο και η μικρούλα φωτογράφισε ο,τιδήποτε την εντυπωσίασε τις τελευταίες ημέρες.

Οι ευχές για τα Χριστούγεννα

Η Δούκισσα Νομικού, μπορεί να μην αποκάλυψε πού πέρασε τα Χριστούγεννα με την οικογένειά της, όμως δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία που δείχνει την ίδια μέσα σε ένα μεγάλο δώρο μαζί με τον γιο της, Σάββα.

doykissa-nomikou-savvas.jpg

Κάτω από αυτή την υπέροχη φωτογραφία, σχολίασε:

«Ho Ho Ho ✨
Είδες πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός και φτάσαμε στα Χριστούγεννα; Δεν ξέρω τι σημαίνουν για εσένα αυτές οι γιορτές. Για τα δικά μου εφηβικά χρόνια σήμαιναν ευκαιρία για … ύπνο και ταβανοθεραπεία 😅 Βλέπεις, αντί να με «γλύκαιναν», μου δημιουργούσαν άγχος. Και προσμονή. Για κάτι που δεν ερχόταν. Αλλά περίμενα. Τί ήταν όμως αυτό που περίμενα; Ούτε που ήξερα. (Σε μπέρδεψα , ή με καταλαβαίνεις; )

Μετά από πολλά χρόνια κατάφερα να αγαπήσω τα Χριστούγεννα. Πλέον, τα βλέπω όλα όχι μέσα από τα δικά μου μάτια που αδικούσαν αυτή τη γιορτή, αλλά μέσα από τα μάτια των παιδιών μου. Και ναι, είδα τη μαγεία. Βρήκα τη ζεστασιά. Την ουσία των ημερών.
Κι αν με ρωτάς, έχω ακόμα προσμονή, ακόμα περιμένω. Ξέρεις τί;
Μα τον Άγιο Βασίλη φυσικά …!🎅🏻❤️😂

Εύχομαι σε όλους υγεία πάνω από όλα, αγάπη, ηρεμία και πολλές στιγμές ευτυχίας ✨Καλά Χριστούγεννα 🎄»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved