Έλληνας ηθοποιός το αγοράκι της φωτογραφίας

Αν δεν πάει κάπου το μυαλό σας, αν κι είναι εύκολο να μαντέψετε, σας λέμε ότι είναι ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Έλληνας ηθοποιός το αγοράκι της φωτογραφίας

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες ενώ σημαντικές είναι οι ερμηνείες του και στο θέατρο.

Γενικά διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε όλα αυτά τα χρόνια της επαγγελματικής του πορείας και πορεύεται με γνώμονα τις εσωτερικές του ανάγκες.

«Πορεύομαι πάντοτε με τις εσωτερικές μου ανάγκες, εάν κάτι δεν μου δημιουργήσει μία καλλιτεχνική ανησυχία δεν το κάνω, ακόμα και εάν οι πειρασμοί, και μιλάω κυρίως για τους οικονομικούς, είναι μεγάλοι, δεν το κάνω, πρέπει κάτι να με κεντρίσει και προσπαθώ πάντοτε να αφουγκράζομαι την εποχή», είχε πει μεταξύ άλλων στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι».

Η παιδική φωτογραφία με αφορμή τα γενέθλιά του

Στις 15 Δεκεμβρίου με αφορμή τα γενέθλιά του δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του, μία από όταν ήταν 4 ετών και μία τωρινή, σχολιάζοντας:

https://www.instagram.com/p/CmM1PJuLaEt

«4 κεράκια τότε...1 τώρα.....
Τα ενώνουμε καιιιι......
41 !!!!! 🎂
(Η διαφορά είναι ότι τώρα η τούρτα είναι vegan, κατά τα άλλα δε νιώθω και πολύ διαφορετικά από τότε! Νταξει, ξέρω να μετράω ως το 100 πΧιαα! 😋)
Σας ευχαριστώ άπειρα για τις ευχές σας, ανταποδίδω με πολλή αγάπη!!!
Χρόνια πολλά σε όλους, υγεία, αγάπη, τύχη, αξιοπρέπεια!!!»

https://www.instagram.com/p/CYH8eqQouu8

Ο γάμος και το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού

Ο ηθοποιός διατηρεί σχέση εδώ και πολλά χρόνια με την Αγοραστή Αρβανίτη. Μιλώντας παλιότερα στη Realnews είχε αναφέρει: «Η οικογένεια είναι κάτι που μου αρέσει. Αν είναι να έρθουν τα παιδιά, καλώς να έρθουν. Αν μου τύχει να αξιωθώ και να κάνω τη δική μου, έχει καλώς, αλλά και δύο άνθρωποι πάλι οικογένεια είναι για μένα. Πιστεύω ότι θα γινόμουν καλός μπαμπάς. Με φοβίζει λίγο η σκέψη, νομίζω ότι οι άντρες δεν είμαστε έτοιμοι, δεν έχουμε το πατρικό φίλτρο». Όσο για το ενδεχόμενο ενός γάμου; «Όπως μας έρθει. Παλαιότερα ήθελα παραδοσιακό γάμο, μετά ήθελα κάτι άλλο. Όπως μου βγει και αν μου βγει. Θέλω να νιώθω καλά».

https://www.instagram.com/p/CSMP2B8oOAu
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved