Σάκης Τανιμανίδης: 8 βιντεάκια των διδύμων που έκαναν θραύση

Τα καλύτερα βίντεο με την Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη plus τα views που μάζεψαν.

Σάκης Τανιμανίδης: 8 βιντεάκια των διδύμων που έκαναν θραύση

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένας ενεργός μπαμπάς! Φροντίζει τις κόρες του, περνάει χρόνο μαζί τους και δεν κάνει συχνές αναρτήσεις με τις μικρές, σε αντίθεση με την Χριστίνα Μπόμπα. Ωστόσο όμως, όταν κάνει κάποια ανάρτηση καταφέρνει να γίνει viral.

Όπως συνέβη και πριν μερικές ώρες. Ο μπαμπάς Σάκης δημοσίευσε βίντεο με την Αριάνα και τη Φιλίππα, δείχνοντάς μας ποια είναι η ρουτίνα τους πριν πέσουν στο κρεβάτι το βράδυ. Τι θέλουν τα κορίτσια; Γάλα και τραγούδι από τον μπαμπά! Το βίντεο μάζεψε μέχρι στιγμής 78.000 προβολές και μέρα με τη μέρα ανεβαίνει.

Έτσι κοιμούνται οι δίδυμες το βράδυ (78.500 προβολές στο Instagram)

https://www.instagram.com/p/CmcVrosDSHz

«Τα βράδια για να μας πάρει ο ύπνος θέλουμε γάλα και το τραγούδι του μπαμπά», σχολίασε ο Σάκης Τανιμανίδης κάτω από την ανάρτησή του.

Αυτό δεν είναι το μόνο απολαυστικό βίντεο που έχει αναρτήσει

Θέλοντας να θυμηθούμε τα καλύτερα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βρήκαμε τα βίντεο που έχει αναρτήσει μέχρι σήμερα με τις μικρές και πόσες προβολές έχουν μαζέψει. Το εντυπωσιακό όλων; Υπάρχει βίντεο που έχει πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές.

Πριν σας το δείξουμε όμως, ας περάσουμε σε αυτό που έχει τις λιγότερες. Ποιο είναι αυτό;

Ο χορός της μαμάς Χριστίνας που έχει μέχρι σήμερα μόνο 42.800 προβολές στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CiceUqmjqbR

Ακολουθεί η αγκαλιά των διδύμων με 140.000 προβολές.

https://www.instagram.com/p/CjceZtwjFuc

Η Αριάνα «Τζορντανίδη» κατάφερε να κερδίσει 447.000 προβολές δείχνοντας τις μπασκετικές της ικανότητες. Κορίτσι του μπαμπά βλέπετε ❤️

https://www.instagram.com/p/CeYYv_fjWGE

Τα παραμύθια της Χριστίνας Μπόμπα στις μικρές έγιναν ανάρπαστα και το βίντεο το είδαν πάνω από 580.000 φορές. Στο συγκεκριμένο βίντεο δεν εντυπωσίασαν βέβαια μόνο οι μικρούλες αλλά και το ιδιαίτερο πάρκο τους.

https://www.instagram.com/p/Ca5EHYajP0m

Ακόμη ένα βίντεο που κατάφερε να γίνει viral και να μαζέψει πάνω από 686.000 προβολές στο Instagram ήταν αυτό που οι μικρές λένε «μπαμπά». Η λέξη «μπαμπά» έκανε τον Σάκη Τανιμανίδη να λιώσει.

https://www.instagram.com/p/CgwKF9oDnT3

Πάνω από 700.000 προβολές μάζεψε και το βίντεο που η οικογένειά του (Χριστίνα και δίδυμες) του εύχονται χρόνια πολλά μέσω βίντεο-κλήσης. Όπως ο ίδιος είχε σχολιάσει τότε ήταν τα καλύτερα «χρόνια πολλά» που είχε ακούσει.

https://www.instagram.com/p/Cc-5g_Jjv_r

Για το τέλος αφήσαμε το βίντεο της Αριάνας και της Φιλίππας που μάζεψε πάνω από 1.427.000 προβολές στο Instagram. Ήταν η πρώτη φορά που τα κορίτσια είδαν χιόνι και ο μπαμπάς κατάφερε να απαθανατίσει τη στιγμή με το κινητό του τηλέφωνο.

https://www.instagram.com/p/CZG994tqa1s
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved