Κώστας Σόμμερ: Bonding time - Στην πισίνα με τον γιο του

Ο Κώστας Σόμμερ είναι ένας δοτικός μπαμπάς.

Κώστας Σόμμερ: Bonding time - Στην πισίνα με τον γιο του

Την καλύτερη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη, καθώς ανυπομονούν να υποδεχτούν το δεύτερο παιδί τους.

Το ζευγάρι πριν μερικούς μήνες βάφτισε τον γιο του Ιάσονα, γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια και είναι πανέτοιμο να γνωρίσει το νέο μέλος της οικογένειά του.

https://www.instagram.com/p/CiAtl20oGRz

Το δεύτερο παιδί ήρθε λίγο νωρίτερα από ότι το είχαν υπολογίσει, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Βαλεντίνη Παπαδάκη σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν λίγο καιρό στο περιοδικό Hello! μαζί με τον σύζυγός της, Κώστα Σόμμερ.

«Από τη μία, ναι, ήρθε νωρίτερα, από την άλλη είναι ευλογία όποτε και αν έρθει. Και τελικά, έτσι όπως συνέβη ήταν καλό γιατί δεν ξέρω αν θα ξαναέμπαινα στη διαδικασία λόγω του ότι είχε στρωθεί η καθημερινότητά μας. Ίσως να μην το έπαιρνα εύκολα απόφαση».

Η καθημερινότητα με τον Ιάσονα

Ο Κώστας Σόμμερ δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας πόσο καλός και δοτικός μπαμπάς είναι. Η πατρότητα του άλλαξε την κοσμοθεωρία του και αυτό το λέει και ο ίδιος.

Δεν διστάζει να ταΐσει το μικρό του, να το ενθαρρύνει να σταθεί στα πόδια του, να πέσει στα πατώματα για χάρη του και φυσικά να κάνει δραστηριότητες μαζί του. Μια από αυτές τις δραστηριότητες είναι και η βρεφική κολύμβηση.

Πριν λίγες εβδομάδες μέσα από μερικά insta stories που δημοσίευσε τόσο ο ίδιος όσο και η Βαλεντίνη στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram έδειξαν πώς περνούν μπαμπάς και γιος στο κολυμβητήριο.

«Bonding time» σχολίασε ο Κώστας Σόμμερ που τον βλέπουμε να απολαμβάνει τον χρόνο με τον γιο του.

«To να περνάς χρόνο με την οικογένειά σου είναι ο μόνος πλούτος που χρειάζεσαι. Mαθήματα κολύμβησης με τον γιο μου… ανεκτίμητο», είχε σχολιάσει πριν καιρό όταν έδειξε για πρώτη φορά ότι ο μικρός έχει αρχίσει μαθήματα baby swimming.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved