Gisele Bündchen: Ο γιος της είναι στην εφηβεία – Νέες φωτογραφίες του 13χρονου

Ο Benjamin Brady μεγαλώνοντας μοιάζει περισσότερο στον μπαμπά του. 

Gisele Bündchen: Ο γιος της είναι στην εφηβεία – Νέες φωτογραφίες του 13χρονου

Τα παιδιά της Gisele Bündchen και του Tom Brady μεγάλωσαν.

Τόσο η κόρη τους όσο και ο γιος τους είχαν γενέθλια τον περασμένο μήνα, κλείνοντας τα 10 και τα 13 έτη, αντίστοιχα.

Η Vivian Lake μεγαλώνοντας μοιάζει όλο και περισσότερο στη μητέρα της: έχει ξανθά μαλλιά και ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά.

Μάλιστα με αφορμή τα γενέθλιά της μοναχοκόρης της στις 5 Δεκεμβρίου είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες της γράφοντας χαρακτηριστικά:«Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου για τα 10άσου γενέθλια! Σ΄ευχαριστούμε που είσαι μια ηλιαχτίδα στη ζωή μας και που σκορπίζεις πάντα τόση αγάπη γύρω σου. Σε αγαπάμε τόσο πολύ».

https://www.instagram.com/p/ClykbjrrCnO

Γενέθλια όμως είχε και ο γιος της, Benjamin Rein στις 8 Δεκεμβρίου. Είναι πια έφηβος καθώς έγινε 13 ετών.

Ο Benjamin είναι ένα όμορφο αγόρι που στην παρούσα φάση, μοιάζει περισσότερο στον μπαμπά του.Θα το διαπιστώσετε κι εσείς στις πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε ανήμερα των γενεθλίων του.

« Έχουμε έναν νέο έφηβο στο σπίτι! Χρόνια πολλά γλυκέ μου άγγελε! Είμαι τόσο περήφανη που είσαι ένα ευγενικό, στοργικό και θαρραλέο αγόρι. Σ’ευχαριστούμε που έφερες τόση χαρά στη ζωή μας. Σε αγαπάμε τόσο πολύ!» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών το γνωστό μοντέλο.

https://www.instagram.com/p/Cl6a5WZOiZM

Για την Gisele Bündchen τα παιδιά της παραμένουν η προτεραιότητά της ειδικά μετά το τέλος του γάμου της με τον Tom Brady. Το ζευγάρι μετά από 13 χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να πάρει χωριστούς δρόμους, όμως τα παιδιά τους θα τους ενώνουν για πάντα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved