Άκης Πετρετζίκης: «Η ευτυχία με σκουφάκι» - Η νέα φώτο του μικρού Αχιλλέα

Ο Άκης Πετρετζίκης δημοσίευσε φωτογραφία με τον γιο του μετά από καιρό.

Άκης Πετρετζίκης: «Η ευτυχία με σκουφάκι» - Η νέα φώτο του μικρού Αχιλλέα

Ο Άκης Πετρετζίκης φωτογράφισε τον μικρό Αχιλλέα με έναν απίθανο σκούφο, όσο απολάμβαναν μια βόλτα στην παιδική χαρά.

Ο αγαπημένος μας σεφ αποφάσισε να μας δείξει τον γιο του μετά από καιρό και σίγουρα θα έλαβε πολλά μηνύματα και καρδούλες.

akis-petretzikis-gios.jpg

Ο Αχιλλέας είναι ενός έτους και πέντε μηνών περίπου, περπατάει, λέει τις πρώτες του λέξεις και απολαμβάνει τις βόλτες με τον μπαμπά του, Άκη. Μπορεί ο σεφ να δουλεύει πολλές ώρες ακόμα και το Σαββατοκύριακο, όμως πάντα βρίσκει χρόνο για τον μονάκριβο γιο του!

Από τον Σεπτέμβριο του 2022 μάλιστα, η αγάπη του πολλαπλασιάστηκε, καθώς ήρθε στη ζωή του και η κορούλα του. Πώς νιώθει για αυτόν τον ρόλο; Του πατέρα; Ο ίδιος είχε σχολιάσει όταν ανακοίνωσε τη γέννηση της μικρούλας: «Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα…».

Αναρτήσεις με τον μικρό Αχιλλέα που ξεχωρίζουμε

Αν και ο Άκης Πετρετζίκης δεν αναρτά συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά του, όταν το κάνει γίνονται ανάρπαστες, όπως η τελευταία που βλέπετε παραπάνω. Δείτε αυτές που ξεχωρίζουμε εμείς παρακάτω.

petretzikis-gios.jpg
akis-petretzikis-gios-nees-fotografies-1.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved