Μαριάννα Τουμασάτου: Δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία με την κόρη της

Μία φωτογραφία με την κόρη τη της δημοσίευσε μετά από καιρό η γνωστή ηθοποιός.

Μαριάννα Τουμασάτου: Δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία με την κόρη της

Η Μαριάννα Τουμασάτου όλα αυτά τα χρόνιά διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή και αν και ενεργή στα social media, οι δημοσιεύσεις της στο Instagram αφορούν τη δουλειά της ή θέματα κοινωνικά ή επικαιρότητας για τα οποία θέλει να τοποθετηθεί.

Αξιομνημόνευτη, στο σημείο αυτό να πούμε, είναι η απάντησή της όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το εάν νιώθει τύψεις που βγήκε και άφησε το παιδί της σπίτι:

«Έχετε ρωτήσει κανέναν άντρα αν έχει τύψεις που βγαίνει, ή μόνο τις μανούλες; Όταν φέρεσαι καλά στο παιδί σου, δε σημαίνει ότι πρέπει να μην κάνεις τίποτα άλλο».

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Αλέξανδρο Σταύρου τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς Βέρα στο Δεξί. Είναι μαζί για πάνω από 15 χρόνια, παντρεύτηκαν το 2010 και λίγους μήνες μετά τον γάμο, τον Ιανουάριο του 2011, γεννήθηκε η κόρη τους Χρυσηίδα.

https://www.instagram.com/p/B6d9Qk4nArS

Οι αναρτήσεις με την κόρη της είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και συνήθως επιλέγει να δημοσιεύσει φωτογραφίες της με αφορμή κάποια ιδιαίτερη περίσταση όπως όταν η 12χρονη έκοψε τα μακριά ξανθά μαλλιά της για καλό σκοπό.

toumasatou marianna kori

Μαριάννα Τουμασάτου: Ποζάρει με την κόρη της στον φακό φορώντας χριστουγεννιάτικα κοσμήματα

Μία νέα φωτογραφία με την κόρη της μοιράστηκε πρόσφατα η Μαριάννα Τουμασάτου. Αυτή τη φορά θέλησε να δείξει τα χριστουγεννιάτικακα κοσμήματα που έλαβαν ως δώρο από καλό της φίλο. Μαμά και κόρη ποζάρουν στον φακό αν και για ακόμα μία φορά η Μαριάννα Τουμασάτου επέλεξε να κρύψει τα χαρακτηριστικά προσώπου της κόρη της.

marianna-toumasatou-kori.jpg

Η Χρυσηίδα έχει μεγαλώσει αρκετά σε έναν περίπου μήνα τα γιορτάσει τα 12α γενέθλιά της. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η ηθοποιός πάντα κρύβει τα χαρακτηριστικά το προσώπου της και το μόνο που μπορούμε να διακρίνουμε είναι τα μαλλιά της που μάλλον έχει πάρει από τον μπαμπά της.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved