Χριστίνα Αλούπη: Υπερπαραγωγή το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι της

Είναι πανύψηλο και υπέροχα στολισμένο.

Χριστίνα Αλούπη: Υπερπαραγωγή το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι της

Τα πρώτα Χριστούγεννα στην Ελλάδα ετοιμάζεται να γιορτάσει η Χριστίνα Αλούπη με την οικογένειά της μετά την επιστροφή της από την Αμερική.

Η χαρά της είναι μεγάλη και νιώθει υπέροχα που κατάφερε τελικά να εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας.

«Μετά από πέντε μήνες εδώ νιώθω υπέροχα. Νιώθω τέλεια, όχι ότι δεν έχω εγώ προβλήματα ή δεν συμμερίζομαι τα προβλήματα του κόσμου αλλά ξέρεις κάτι; Η υγεία έχει σημασία. Ξυπνάω το πρωί; Είμαι καλά; Είμαι υγιής; Είναι τα παιδιά μου καλά; Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο. Θα τα βρούμε όλα τα άλλα, θα τα λύσουμε»!, ανέφερε χαρακτηριστικά ως καλεσμένη στην εκπομπή « Ελένη».

https://www.instagram.com/p/ChzRuJbDkJU

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά η περσινή, αναθεώρησα τα πάντα»

Η ίδια παραδέχτηκε – στην ίδια εκπομπή - ότι «ήταν μία δύσκολη χρονιά για εμένα η περσινή. Αναθεώρησα τα πάντα, όλη τη φιλοσοφία της ζωής και μου βγήκε από μέσα μου ότι δεν αξίζει για τίποτα να στενοχωριόμαστε. Η ευτυχία πηγάζει από μέσα μας, ούτε από τη δουλειά, ούτε από τον σύντροφό μας, ούτε καν από τα παιδιά μας, θα τολμήσω να πω. Πρέπει να βρούμε την ευτυχία μέσα μας»!

https://www.instagram.com/p/Cfv3mx_j2hQ

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός

Για τις γιορτές η Χριστίνα Αλούπη φρόντισε να στολίσει όσο πιο όμορφα μπορούσε το σπίτι της. Το δέντρο, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ανάρτησε, είναι εντυπωσιακό ενώ είχε και το ανάλογο outfit ( δες σκουφάκι και καρό πιτζάμες).

«Το ζω φέτος πολύ το χριστουγεννιάτικο 🎄🎅🏼✨🎁🎉 Living the Christmas life❣️», σχολίασε ποζάροντας μπροστά στο τζάκι.

aloupi-dentro.jpg

Δεν ήταν όμως οι μοναδικές αναρτήσεις που έκανε με χριστουγεννιάτικο ντεκόρ. Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved