Πέννυ Μπαλτατζή: Οικογενειακή βόλτα στο στολισμένο κέντρο της Αθήνας

Μία φωτογραφία με τον σύζυγό της, τον Κάρολο και τη μικρή Αμέλια δημοσίευσε μέσω Instagram η Πέννυ Μπαλτατζή

Πέννυ Μπαλτατζή: Οικογενειακή βόλτα στο στολισμένο κέντρο της Αθήνας

Η Πέννυ Μπαλταζή μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της μέσα από το προφίλ της στο Instagram, ενώ πολλές φορές αξιοποιεί το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσει σκέψεις, εμπειρίες, προβληματισμούς.

Στις αναρτήσεις της φυσικά πρωταγωνιστούν τα δύο της παιδιά, Κάρολος και Αμέλια, και μία νέα τους φωτογραφία δημοσίευσε η δημοσιογράφος και πρόσφατα.

Η Πέννυ Μπαλτατζή, ο σύζυγό της, Χρήστος Τζούτης και τα δύο τους παιδιά ποζάρουν όλοι μαζί στον φακό στο στολισμένο κέντρο.

https://www.instagram.com/p/CmD_61YomMU

Πέννη Μπαλτατζή: Η γέννηση της κόρης της και η σχέση των δυο της παιδιών

Η Πέννυ Μπαλτατζή γέννησε την κόρη της τον περασμένο Ιούνη και λίγες μέρες μετά τον τοκετό μας σύστησε την μικρή Αμέλια με την παρακάτω φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CfKH9O8LbgA

«Λίγες ώρες πριν το θερινό ηλιοστάσιο ,λίγες ώρες πριν την ημέρα της μουσικής αυτό το νεραιδάκι μας καλοδέχτηκε για γονείς του πάνω στη γη.

Αποφασισμένη κι αυτή στις 35 εβδομάδες και 3 ημέρες να γεννηθεί ακριβώς όπως και ο αδελφός της.

Κι ενώ αυτή η εγκυμοσύνη με είχε βρει ιδιαίτερα ευάλωτη συναισθηματικά και ψυχικά ,αυτό το κορίτσι ήρθε και μου έδωσε δύναμη να ανέβω το πιο ψηλό βουνό.

Δε χρειάστηκε καν να προσπαθήσω για να την πάρω στην αγκαλιά μου, ήταν όλα υπέροχα και το τοκετός εύκολος αν και είχα από πολύ νωρίς συσπάσεις.

Αρχίζει ένα καινούριο ταξίδι που με συναρπάζει ήδη, γιατί είναι μαχήμια αυτά τα οριακά προωράκια και ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν ,είναι αυτόνομα και επαναστατικά πλάσματα και ‘γω γουστάρω πολύ» έγραψε στην πρώτη ανάρτησή της μετά τη γέννα.

Η τραγουδίστρια απολαμβάνει τους πρώτους μήνες με την κόρη της και έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram.

Από τις πιο απολαυστικές είναι αυτές και με τα δύο της παιδιά μαζί, την Αμέλια και τον μεγάλο της αδερφό, Κάρολο. Σε ανάρτησή της πριν από μερικούς μήνες είχε «Μπορεί και να τρελαθώ» κάτω από μία φωτογραφία με τον Κάρολο να πηγαίνει την αδερφή του βόλτα με το καρότσι.

https://www.instagram.com/p/CkG1l7ArQHW
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved