Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι γιοι της βλέπουν Mουντιάλ και τρώνε πίτσα

Ένα νέο στιγμιότυπο με τους γιους της, Μάξιμο και Κίμωνα, μοιράστηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη μέσω Instagram.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι γιοι της βλέπουν Mουντιάλ και τρώνε πίτσα

H Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μία καλλιτέχνης που της αρέσει να δοκιμάζει καινούρια πράγματα. Την έχουμε δει σε ρόλο κριτή, να πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και παραστάσεις και φέτος την απολαμβάνουμε και επί σκηνής να ερμηνεύει τραγούδια δικά της και όχι μόνο.

Μέσα σε μία καθημερινότητα με πολύ τρέξιμο, τα δύο της παιδιά είναι πρώτη της προτεραιότητα και προσπαθεί να περνάει μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Η ηθοποιός συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από όσα κάνουν μέσα στη μέρα τους και από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες είναι οι βόλτες και τα παιχνίδια.

papoutsaki-kimonas-foto.jpg

Ένα ακόμα στιγμιότυπο με τα δύο αγόρια δημοσίευσε η Κατερίνα Παπουτσάκη μέσα στο Σαββατοκύριακο. Τα δύο αδέρφια κάθονται στον καναπέ και βλέπουν Μουντιάλ τρώγοντας πίτσα. Φυσικά ούτε ο Κίμωνας, ούτε ο Μάξιμος έχουν πάρει χαμπάρι την μαμά τους που τους φωτογραφίζει.

papoutsaki-gioi.jpg

Στη φωτογραφία δεν γίνεται και να μην παρατηρήσουμε τη διακόσμηση του σπιτιού. Ξεχωρίζουν τα retro στοιχεία, ενώ ακόμα πιο cozy την ατμόσφαιρα κάνουν τα φωτάκια και ο χαμηλός φωτισμός.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι ευχές για τη νέα χρονιά και το καλλιτεχνικό «μικρόβιο» του γιου της

Η ηθοποιός μίλησε πρόσφατα στην κάμερα του Happy Day και μεταξύ άλλων σχολίασε τη χρονιά που πέρασε: «Αν μπορούσα να πω κάτι για το 2022 θα ήταν “γεια σου, πάρ’ τα όλα δικά σου”».

Όσο για το 2023, εύχεται να είναι «λαμπερό, φωτεινό, με υγεία, αγάπη, με αλλαγές και καινούρια πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που επιδιώκω να μπαίνω σε καινούργια χωράφια, για αυτό και ξεκίνησα το τραγούδι. Πιστεύω θα είναι μια χρονιά με πολλές εκπλήξεις».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε και για τους γιους της, οι οποίοι όπως αναφέρει θέλουν να ανέβουν στη σκηνή. Ο μικρός της γιος, Κίμωνα, μάλιστα, θεωρεί ότι έχει και το μικρόβιο.

«Τα παιδιά μου θέλουν να ανέβουν στη σκηνή, ειδικά ο μικρός τρέχει και τα κάνει όλα άνω κάτω. Ο μικρός έχει το μικρόβιο αλλά ελπίζω να του περάσει» είπε χαρακτηριστικά.

Αυτό βέβαια δεν αποτελεί έκπληξη, μίας και πολλές φορές έχουμε δει τα παιδιά της να τραγουδούν και να παίζουν μουσική.

papoutsaki piano gios
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved