Δούκισσα Νομικού: Νέα στιγμιότυπα με τα παιδιά της - Τι έκαναν το Σαββατοκύριακο

Ένα Σαββατοκύριακο με πολύ παιχνίδι πέρασε η Δούκισσα Νομικού.

Δούκισσα Νομικού: Νέα στιγμιότυπα με τα παιδιά της - Τι έκαναν το Σαββατοκύριακο

Η Δούκισσα Νομικού περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα παιδιά της. Παίζουν, διαβάζουν βιβλία, κάνουν ταξίδια, μαγειρεύουν και κάθε στιγμιότυπο που μοιράζεται η παρουσιάστρια μέσω Instagram, δείχνει ότι ο ρόλος της μαμάς είναι αυτός που απολαμβάνει περισσότερο από οποιονδήποτε.

Νέα στιγμιότυπα με τα παιδιά της δημοσίευσε η Δούκισσα Νομικού στο Instagram το Σαββατοκύριακο. Η παρουσιάστρια απαθανάτισε τα παιχνίδια των παιδιών της ενώ κάθεται στο πάτωμα του παιδικού δωματίου και έγραψε:

«Εσείς πώς περνάτε την Κυριακή σας;»

doukissa-nomikou-paixnidi-paidia.jpg

Μία ημέρα πριν, φωτογράφισε και την μικρή Αναστασία με την κούκλα της και ένα παιχνίδι – θερμόμετρο. «Πολλές ιώσεις» έγραψε στο Instagram Story της.

doukissa-nomikou-kori-paixnidi.jpg

Η βάφτιση των παιδιών της και οι ιδιαίτερες μπομπονιέρες

Το Σάββατο η Δούκισσα Νομικού απάντησε και σε ερωτήσεις των ακολούθων της μέσα από ένα Q&A στο Instagram.

Σε ερώτηση για το εάν τα παιδιά της βαφτίστηκαν τελικά, η παρουσιάστρια απάντησε με μία φωτογραφία. Σε αυτήν φαίνονται οι ιδιαίτερες μπομπονιέρες σε σχήμα καρδιάς και με μπλε και κίτρινες πινελιές.

doukissa-nomikou-paixnidi-paidia-2.jpg

Η βάφτιση των δύο παιδιών έγινε υπό άκρα μυστικότητα για αυτό και δεν την πήρε είδηση κανείς. Σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο, το νησί όπου το 2017 παντρεύτηκε τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, πιθανά το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα μετά τον Ιούνιο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved