Ελληνίδα τραγουδίστρια το κοριτσάκι της φωτογραφίας

Για να μην ψάχνετε σας το αποκαλύπτουμε από την αρχή. Η Μελίνα Μακρή είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας!

Ελληνίδα τραγουδίστρια το κοριτσάκι της φωτογραφίας

«Το παιδί που κρύβεται μέσα μου είναι αγέραστο», σχολίασε η γνωστή τραγουδίστρια δείχνοντας φωτογραφία της από τότε που ήταν αρκετά μικρή.

Τη Μελίνα Μακρή μπορεί να τη γνωρίσαμε μέσα από το συγκρότημα Vegas, όμως πιο πριν είχε κάνει και άλλα σπουδαία καλλιτεχνικά πράγματα.

melina-makri-paidi.jpg

Έχει ξεκινήσει από την Άρτα όπου σπούδασε στο ΤΕΙ Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής, έχει συμμετάσχει σε χορωδίες τόσο ευρωπαϊκής και παραδοσιακής – βυζαντινής μουσικής, όσο και σε χορωδία της παγκοσμίου φήμης soprano, Emma Chaplin.

Η μαγεία της μητρότητας στη ζωή της

Η Μελίνα Μακρή η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον Απρίλιο του 2022 είναι παντρεμένη με τον Φρανκ Λουβάρη. Μαζί δημιούργησαν μια υπέροχη οικογένεια και ο γιος τους είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η τραγουδίστρια, που φέτος έχουμε τη χαρά να απολαμβάνουμε μέσα από τη συμμετοχή της στο J2US δεν κάνει συχνά αναρτήσεις με τον γιο της, Γιάννη. Όταν το κάνει όμως, οι διαδικτυακοί της φίλοι τρελαίνονται.

Τελευταία; Εκείνη που τη δείχνει μαζί με την οικογένειά της. «Οικογενειακή βόλτα για ψώνια με Γιάννη, γιαγιά Φωτεινή και μπαμπά Φράνκι, η τέλεια ευκαιρία να απολαύσουμε το πρώτο μας ποδήλατο ,μπορεί να μην φαίνεται η έκφραση του Γιάννη στις φωτός, αλλά είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό και το καταχάρηκε, δεν ήθελε να κατέβει και προσπαθούσε να το οδηγήσει!!».

https://www.instagram.com/p/CktPFAQjtwS

Δείτε μερικά ακόμη στιγμιότυπα έτσι όπως τα έχει αναρτήσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό.

https://www.instagram.com/p/CiXvDf7DDcq
https://www.instagram.com/p/CgUfBmRjgjx
https://www.instagram.com/p/CfHiCEaDPFq
https://www.instagram.com/p/Cd3FF5fjM0W
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved