Merry Christmas mom: Στο The Mall Athens για τα δώρα της οικογένειας

Εορταστικές αγορές για την οικογένεια στο The Mall Athens.

Μαργαρίτα Νικολάου
Merry Christmas mom: Στο The Mall Athens για τα δώρα της οικογένειας
Lefteris_Partsalis

Η περίοδος των γιορτών φέρνει πολλή διασκέδαση και χαρά, καθώς και μια λίστα με πράγματα που πρέπει να γίνουν. Πρέπει να ψηθούν λιχουδιές, να αγοραστούν δώρα και φυσικά να γεμίσουν οι κάλτσες που κρεμάστηκαν στο τζάκι.

Εγώ, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διάλεξα το αγαπημένο μου The Mall Athens για τα δώρα της οικογένειάς μου. Όπου οικογένεια μην βάλετε μόνο τον σύζυγο και την κόρη μου, αλλά όλα τα ανίψια μου, τα παιδιά των φίλων μου και φυσικά το βαφτιστήρι μου.

themall-xristougenniatikes-agores-(28).jpg

The Mall Athens

Έχοντας έτοιμη τη λίστα και γνωρίζοντας ακριβώς ποια καταστήματα θέλω να επισκεφθώ, δίχως να χάσω χρόνο, βρέθηκα σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας. Στο The Mall Athens!

Η βόλτα μου άρχισε από τα δώρα της κόρης μου. Στη wish list που ετοίμασε έγραψε ότι ήθελε «γκλιτερένια καλσόν, ζεστές παντόφλες, εντυπωσιακά και γιορτινά ρούχα και ένα παιχνίδι LEGO». Αυτά ήθελε και αυτά ήξερα ακριβώς που θα τα βρω

Το κατάστημα που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι

Ένα απίθανο κατάστημα που αν με αφήσεις μέσα θα ξεχαστώ! Πολύχρωμα τουβλάκια, απίθανα σχέδια και φυσικά πολλά παιχνίδια που κάθε γονιός, νονός-νονά, θείος ή θεία, μπορεί να διαλέξει.

themall-xristougenniatikes-agores-(2).jpg

LEGO STORE στον 3ο όροφο του The Mall Athens

Εμένα με εντυπωσίασε πολύ το παιχνίδι «Μόνος στο Σπίτι» και νομίζω ότι θα αρέσει (και θα απασχολήσει) την κόρη μου. Εξάλλου ποιο LEGO δεν ενθουσιάζει τα παιδιά;

Για τα δώρα της οικογένειας

Σειρά είχε το αγαπημένο μου Calzedonia. Όσα καλσόν ή κάλτσες και αν αγοράσω για εμένα, το παιδί μου και τον άνδρα μου από εκεί, δεν φτάνουν. Ξεμυαλίζομαι εκεί μέσα. Αυτή τη φορά όμως έβαλα ένα φρένο στα δικά μου θέλω και αποφάσισα να αφοσιωθώ στις αγορές του παιδιού μου και των άλλων παιδιών της οικογένειάς μου.

themall-xristougenniatikes-agores-(33).jpg

CALZEDONIA στον 2ο όροφο του The Mall Athens

Κάπως έτσι διάλεξα αυτά τα γυαλιστερά και άκρως γιορτινά καλσόν τόσο για την κόρη μου όσο και τις ανιψιές μου.

themall-xristougenniatikes-agores-(32).jpg

CALZEDONIA στον 2ο όροφο του The Mall Athens

Απίθανες ζεστές παντόφλες και υποδήματα για όλες τις εποχές

Τα ψώνια της Νικόλ ολοκληρώθηκαν με τα αγαπημένα μου «Μαμούθ», όπως τα ονομάζω εγώ. Ήθελε ζεστές παντόφλες και αυτές που εμπιστεύομαι και αγαπώ εγώ πολύ είναι οι Crocs. Τα αγαπημένα υποδήματα που λατρεύουμε εμείς οι μαμάδες το καλοκαίρι, μπορείτε να τα βρείτε με γούνα που θα κρατά ζεστά τα πόδια των παιδιών σας.

themall-xristougenniatikes-agores-(18).jpg

Crocs στο ισόγειο του The Mall Athens

Η αλήθεια είναι ότι ζήλεψα λίγο και μου φαίνεται θα αγοράσω και για εμένα κάποια στιγμή αυτά τα απίθανα μοβ μαμουθάκια. Πώς σας φαίνονται, αλήθεια;

themall-xristougenniatikes-agores-(19).jpg

Crocs στο ισόγειο του The Mall Athens

Αφού τα ψώνια για την κόρη μου έφτασαν στο τέλος τους ήρθε η σειρά των δώρων για τα ανίψια, τα βαφτιστήρια και τα παιδιά των φίλων μου.

Ο κόσμος του παιδιού

Μέσα στα καταστήματα παιχνιδιών ακόμη και οι μεγάλοι γίνονται για λίγο παιδιά, γι' αυτό και θέλω να αφήσετε ασχολίαστη την χριστουγεννιάτικη στέκα που φοράω στο κεφάλι μου. Το Comfuzio το λατρεύω. Εκεί αγοράζω όλα τα παιχνίδια για τα παιδιά που αγαπώ και φυσικά από εκεί αγόραζα και τα δώρα του Άγιου Βασίλη για την κόρη μου.

themall-xristougenniatikes-agores-(24).jpg

Comfuzio στο ισόγειο του The Mall Athens

Αυτή τη φορά διάλεξα τον αγαπημένο μου Sonic για το βαφτιστήρι. Βλέπετε είναι ο αγαπημένος του ήρωας, γι' αυτό και τον διάλεξα.

themall-xristougenniatikes-agores-(25).jpg

Comfuzio στο ισόγειο του The Mall Athens

Όσο για την ανιψιά μου; Για αυτή διάλεξα ένα παιχνίδι που ξέρω σίγουρα πώς θα λατρέψει.

Τα πάντα για τη νέα μαμά και το μωρό της

Σειρά είχαν τα μωρά και τα μωρά που θα γεννηθούν στην οικογένειά μας. Στο Mothercare πάντα έβρισκα όλα όσα ήθελα όταν η Νικόλ ήταν ακόμη μωρό. Γι' αυτό και ήξερα πού ακριβώς θα βρω χριστουγεννιάτικα και γιορτινά ρούχα για τα πολύ μικρά ανίψια μου.

themall-xristougenniatikes-agores-(6).jpg

Mothercare στον 1ο όροφο του The Mall Athens

Όσο για τα μωράκια που θα γεννηθούν; Προτίμησα να αγοράσω πιπίλες, μπιμπερό και μερικά ακόμη χρήσιμα πράγματα που θα λατρέψει η νέα μαμά.

themall-xristougenniatikes-agores-(7).jpg

Mothercare στον 1ο όροφο του The Mall Athens

Ό,τι χρειάζονται οι μαμάδες αυτές τις γιορτές

Αν ψάχνετε γιορτινά χριστουγεννιάτικα ρούχα που θα βάλουν στο κλίμα τα παιδιά σας, τότε στο Prenatal θα βρείτε μια ποικιλία από αυτά τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια.

themall-xristougenniatikes-agores-(21).jpg

Prenatal στο ισόγειο του The Mall Athens

Υπέροχα πλεχτά πουλόβερ και γιορτινές μπλούζες ήταν εκείνα που ήθελα και χρειαζόμουν εγώ και φυσικά έναν λούτρινο καφέ αρκούδο! Γιατί χωρίς καφέ αρκουδάκια, Χριστούγεννα δεν γίνονται.

LPR50736.jpg

Prenatal στο ισόγειο του The Mall Athens

Για στιλάτα παιδιά

Κάνοντας βόλτα και χαζεύοντας τις εντυπωσιακές βιτρίνες και τον γιορτινό στολισμό του The Mall Athens! έπεσα επάνω στη βιτρίνα της United Colors of Benetton. Τα χρώματα και τα ρούχα που είχε με εντυπωσίασαν και κάπως έτσι μπήκα μέσα για να βρω δώρο για την αρκετά μικρή κόρη της φίλης μου.

themall-xristougenniatikes-agores-(12).jpg

United Colors of Benetton στον 1ο όροφο του The Mall Athens

Βλέπετε η Σοφία είναι δεν είναι ενός έτους και η μαμά της μου πρότεινε να της αγοράσω ένα φόρεμα που δεν θα το φορέσει μόνο στις γιορτές αλλά όλο τον χρόνο (όσο θα της κάνει μιας και τα μωρά μεγαλώνουν μήνα με τον μήνα). Φουστάνι βρήκα και βρήκα επίσης και ένα ζευγάρι απίθανες χριστουγεννιάτικες παντόφλες. Νομίζω αυτές θα τις κάνω δώρο στον μεγάλο μου ανιψιό. Πιστεύω ότι θα του αρέσουν πολύ!

themall-xristougenniatikes-agores-(13).jpg

United Colors of Benetton στον 1ο όροφο του The Mall Athens

Το κατάστημα που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες

Το κατάστημα της Lapin House είναι ένα κατάστημα που μου αρέσει πολύ. Έχω αγοράσει από βρεφικά φορμάκια στη Νικόλ μέχρι μπουφάν, παπούτσια, μποτάκια, κορδέλες, στέκες και ό,τι άλλο βάλει ο νους σας. Με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη σε δώρα φίλων και φυσικά το ίδιο θα συμβεί και αυτή τη φορά.

themall-xristougenniatikes-agores-(15).jpg

Lapin House στον 1ο όροφο του The Mall Athens

Ένα ζευγάρι μποτάκια και ένα κόκκινο φόρεμα είναι εκείνα που ζήτησε η βαφτιστήρα του άνδρα μου από τον νονό της. Αυτά ήθελε και αυτά θα αγόραζα. Βλέπετε εμείς χατίρια στα βαφτιστήρια μας δεν χαλάμε.

themall-xristougenniatikes-agores-(16).jpg

Lapin House στον 1ο όροφο του The Mall Athens

Το πιο εξειδικευμένο κατάστημα σε ποιοτικά παιχνίδια

Λίγο η βόλτα στο The Mall Athens, λίγο οι βιτρίνες που δεν ήθελα να πάρω τα μάτια μου από πάνω τους, χωρίς να το αντιληφθώ βρέθηκα μπροστά από το κατάστημα ELC. Ένα κατάστημα με παιδικά παιχνίδια που πριν χρόνια επισκεπτόμουν συχνά. Όμοιά τους δεν έβρισκα πουθενά αλλού.

LPR50648.jpg

ELC στον 1ο όροφο του The Mall Athens

Αν δεν με πιστεύετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε αυτό το πιανάκι. Είναι ίδιο με εκείνο που είχα αγοράσει πριν χρόνια στην κόρη μου και που μου θύμισε τις φορές που παίζαμε μουσική στο σαλόνι. Τώρα ήρθε η σειρά για το δικό μου βαφτιστήρι. Το παιχνίδι του θα είναι αυτό για φέτος.

themall-xristougenniatikes-agores-(4).jpg

ELC στον 1ο όροφο του The Mall Athens

Ανακαλύψτε τα ωραιότερα Χριστουγεννιάτικα δώρα

Για το τέλος άφησα το DP...am. Ο μικρός μου Φάνης μαζί με το παιχνίδι του θα πάρει για δώρο και απίθανες χριστουγεννιάτικες πιτζάμες.

themall-xristougenniatikes-agores-(10).jpg

DP...am στον 1ο όροφο του The Mall Athens

Όσο για την κόρη της φίλης μου; Για αυτή διάλεξα ένα απίθανο λαμπερό και αστραφτερό φουστάνι που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις στο ρεβεγιόν.

themall-xristougenniatikes-agores-(9).jpg

DP...am στον 1ο όροφο του The Mall Athens

Αυτά είναι τα δώρα που διάλεξα για την οικογένειά μου. Τα περισσότερα τα διάλεξα με ένα και μόνο κριτήριο. Το τι ήθελαν, τι ζήτησαν ή τι τους αρέσει πολύ.

Πάντα προσπαθώ να αγοράζω δώρα που θα κάνουν πραγματικά χαρούμενους τους παραλήπτες τους. Θέλω να πάρουν κάτι που θα το απολαύσουν και που θα το χρησιμοποιήσουν πραγματικά. Που δεν θα μείνει κλεισμένο σε μια ντουλάπα ή ένα κουτί.

mall-esoteriki.jpg

The Mall Athens

Αυτός είναι και ο λόγος που διάλεξα το The Mall Athens για τις αγορές μου. Έχει πάνω από 200 καταστήματα και μπορώ να βρω στην κυριολεξία τα πάντα για όλους στην οικογένειά μου!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved