Νάντια Μπουλέ: Κάνει γυμναστική στο σαλόνι και η κόρη της την επιβλέπει

Νέα στιγμιότυπα με τη μικρή Σεμέλη δημοσίευσε η ηθοποιός.

Νάντια Μπουλέ: Κάνει γυμναστική στο σαλόνι και η κόρη της την επιβλέπει

Η Νάντια Μπουλέ αγαπά το ευ ζειν και μέσα από το προφίλ της στο Instagram και την εξειδικευμένη ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει, δίνει συμβουλές για μία καλύτερη ζωή, είτε αυτό περιλαμβάνει συνταγές για υγιεινά και θρεπτικά φαγητά, είτε ασκήσεις γυμναστικής που μπορεί εύκολα να κάνει ο οποιοσδήποτε στο σπίτι.

Η ίδια η Νάντια Μπουλέ είναι λάτρης της γυμναστικής. Για εκείνη δεν είναι απλώς ένας τρόπος να παραμένει πάντα σε φόρμα, αλλά τρόπος ζωής. Γυμναζόταν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και συνέχισε και μετά τη γέννηση της κόρης της. Η ηθοποιός συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από ασκήσεις που κάνει και το ίδιο έκανε και πρόσφατα.

Αυτή τη φορά κάνει τη γυμναστική της στο σαλόνι του σπιτιού και μάλιστα υπό την επίβλεψη της κόρης της.

«Επιβλέπει αν κάνω καλά τις ασκήσεις» έγραψε στο Insatgram Story της μεταξύ άλλων.

Στη φωτογραφία βέβαια δε γίνεται και να μην παρατηρήσουμε το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα λευκά, ασημένια και κόκκινα στολίδια και το μεγάλο ασημένιο αστέρι στην κορυφή.

nantia-mpoyle-gymnastiki-kori.jpg

Η Νάντια Μπουλέ στόλισε πριν από μερικές ημέρες και τότε φωτογράφισε τη μικρή Σεμέλη με παστέλ outfit μπροστά από το δέντρο.

https://www.instagram.com/p/ClwBa-fqQFZ

Νάντια Μπουλέ: Τα πρόσφατα στιγμιότυπα με την κόρη της

Η Νάντια Μπουλε απολαμβάνει να περνάει χρόνο με την κόρη της και αυτό φαίνεται και μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media. Μαμά και κόρη πηγαίνουν βόλτες, παίζουν και η ηθοποιός σκέφτεται κάθε λογής δημιουργικές δραστηριότητες για να απασχολήσει το 1,5 ετών κοριτσάκι.

Δείτε κάποιες από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved