Μιλλούση - Πετρούνιας: Το δέντρο τους είναι κατακόκκινο και εντυπωσιακό - Οι φώτο με τις κόρες τους

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν οικογενειακώς έδειξε σε μία ανάρτησή της η Βασιλική Μιλλούση και είναι άκρως εντυπωσιακό και πρωτότυπο.

Μιλλούση - Πετρούνιας: Το δέντρο τους είναι κατακόκκινο και εντυπωσιακό - Οι φώτο με τις κόρες τους

Έχουμε πια μπει στον Δεκέμβρη, τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και σιγά σιγά στολίζουν και οι τελευταίοι. Το timeline στο Instagram έχουν γεμίσει με χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες και μεταξύ αυτών που μοιράστηκαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους φωτισμένο και υπερστλισμένο και η Βασιλική Μιλλούση.

Η αθλήτρια δημοσίευσε μία φωτογραφία με τις δύο κόρες της μπροστά από το δέντρο και έγραψε:

«Επιτέλους στολίσαμε και σπίτι μας».

Οι μικρές Λένια και Σοφία είναι φυσικά αξιολάτρευτες, ωστόσο τις εντυπώσεις έκλεψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Είναι ψηλό και γεμάτο κατακόκκινα στολίδια και διακοσμητικά. Έχει πάνω Αγιοβασίληδες, κορδέλες, Αλεξανδρινούς, γκι, ενώ κάτω από αυτό, υπάρχουν ήδη τα πρώτα δώρα.

millousi-xristougenniatiko-dentro.jfif

Μιλλούση – Πετρούνια: Η κόρη τους έγινε τριών ετών

Εκτός από τον στολισμό του δέντρου στιγμιότυπα από μία ακόμα ιδιαίτερη περίσταση μοιράστηκε πρόσφατα το ζευγάρι. Η κόρη τους, Λένια, έγινε δύο ετών στις αρχές του μήνα και γιόρτασαν τα γενέθλιά της στο σπίτι. Οι δύο γονείς έβαλαν στην εορτάζουσα μία στέκα μονόκερο και πόζαραν μαζί της στον φακό.

«Χρόνια πολλά στο εξωτικό μου κορίτσι με τα αφοπλιστικά ματάκια! 2 χρόνια τώρα έβαλες το κερασάκι στη ζωή μας!

Σ'αγαπώ μέχρι τον ουρανό!» έγραψαν στην κοινή τους ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/Clt9CT9g33l
DPG Network
Δείτε επίσης