Σάββας Πούμπουρας: Η κόρη του έχει «τρέλα» με τα τσιμπιδάκια μαλλιών

Η μικρή Κύνθια σε εκδήλωση που πήγε με τον μπαμπά της, φόρεσε – και – χριστουγεννιάτικα κοκαλάκια στα μαλλιά.

Σάββας Πούμπουρας: Η κόρη του έχει «τρέλα» με τα τσιμπιδάκια μαλλιών

Ο Σάββας Πούμπουρας πήγε με την κόρη του το Σαββατοκύριακο σε χριστουγεννιάτικο bazaar.

Εκεί η Κύνθια διασκέδασε με τις ποικίλες δραστηριότητες που είχαν για τα παιδιά και φυσικά έκανε face painting.

Ο γνωστός παρουσιαστής τηρώντας την πάγια τακτική του να μη δείχνει το πρόσωπο της κόρης του, αρκέστηκε να ανεβάσει ορισμένα στιγμιότυπα με τη μικρή και τα …αξεσουάρ της. Όχι οποιαδήποτε, αλλά αυτά που φορούσε στο κεφάλι της.

Όπως βλέπετε, η μικρή έχει πιασμένα τα μαλλιά της με πολλά τσιμπιδάκια ενώ ξεχωρίζει και η χριστουγεννιάτικη στέκα ταρανδάκια.

« Λατέρνα», σχολίασε με χιούμορ ο Σάββας Πούμπουρας.

Η αδυναμία στην κόρη του και η καθημερινότητά τους

Ο παρουσιαστής διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής του. Ο ίδιος αισθάνεται πιο ώριμος και κατασταλαγμένος ενώ η πατρότητα του πάει πολύ. Όπως είπε σε συνέντευξή του στο ΟΚ, «η γυναίκα μου και παραμένει η καλύτερη μου φίλη και η μάνα του παιδιού μου. Ο τρόπος που μεγαλώνει την Κύνθια είναι μαγικός».

Προσπαθούν να κάνουν πράγματα τόσο οι δυο τους όσο και οι τρεις τους. « Είναι πολύ σημαντικό να μην αφήσεις πίσω τον εαυτό σου και το ζευγάρι. Συνεχίζεις να είσαι ο ίδιος άνθρωπος, απλά προστίθεται κι ένα παιδί. Προς θεού, αν βάζαμε μπροστά το παιδί σε όλα, θα χάναμε τον εαυτό μας. Είμαι ευγνώμων για το πόσο καλά είμαι αυτή τη στιγμή. Έχουμε την υγεία μας, ένα γερό παιδάκι, οπότε μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved