Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα παιδιά της βρήκαν ένα σκατζοχοιράκι και το πήγαν σε φιλοζωική

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στιγμιότυπα των παιδιών της με τον μικρό σκατζόχοιρο που βρήκαν. 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα παιδιά της βρήκαν ένα σκατζοχοιράκι και το πήγαν σε φιλοζωική

Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο πέρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την οικογένειά της.

Βγήκε και διασκέδασε με τον σύζυγό της και καλούς τους φίλους, πήγε βόλτα στο Σύνταγμα που είναι εντυπωσιακά στολισμένο και παράλληλα πέρασε χρόνο με τα παιδιά της.

stamatina-tsimtsili-volta.jpg

Μάλιστα είχαν κι ένα απρόοπτο. Βρήκαν ένα ταλαιπωρημένο σκατζοχοιράκι και το πήγαν σε φιλοζωική άγριων ζώων.

Σε αναρτήσεις της η όμορφη μαμά έγραψε: « Σήμερα βρήκαμε ένα ταλαιπωρημένο σκατζοχοιράκι. Μετά από μια μικρή έρευνα αποφασίσαμε να το μεταφέρουμε στη φιλοζωική άγριων ζώων ΑΝΙΜΑ για να το περιθάλψουν. Ελπίζουμε να τα καταφέρεις!»

Στόλισε για τις γιορτές

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στόλισε για τις γιορτές. Παρότι δεν έχει ανεβάσει φωτογραφίες από το δέντρο της, είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία στην οποία πόζαρε με χριστουγεννιάτικη διάθεση και outfit γράφοντας «Ξεκινάμε». Συγκεκριμένα, φορούσε ένα κόκκινο φούτερ και αυτιά ταράνδου στο κεφάλι.

stamatina-tsimtsili-stolismos-2022.jpg

Kάθε χρόνο στολίζει με τα παιδιά της το σπίτι, τραβούν αναμνηστικές φωτογραφίες, ενώ όπως φαίνεται και από προηγούμενες αναρτήσεις της το χριστουγεννιάτικο outfit είναι κάτι που συνηθίζει για τη μέρα του στολισμού.

https://www.instagram.com/p/CHk5aOWFVWP

Επίσης, με τα παιδιά της φτιάχνουν χριστουγεννιάτικες δημιουργίες όπως ζωγραφιές και φυσικά τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved