Κρυσταλλία: Οι χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες με τον γιο της είναι ονειρικές

Η χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση έγινε αγαπημένη παράδοση μετά τη γέννηση του γιου της.

Κρυσταλλία: Οι χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες με τον γιο της είναι ονειρικές

Στις 22 Δεκεμβρίου το 2020 η Κρυσταλλία έγινε για πρώτη φορά μαμά και έκτοτε έχει έναν ακόμα λόγο να αγαπά τα Χριστούγεννα. Αυτό που είχε γράψει τότε σε ανάρτησή της, αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο ό,τι νιώθει για την περίοδο των γιορτών: «Η μαμά μου κι ο μπαμπάς μου λένε ότι είμαι το καλύτερο δώρο που πήραν ποτέ όχι μόνο αυτά τα Χριστούγεννα αλλά σε όλη τους τη ζωή»

Σε αυτήν της την ανάρτηση η τραγουδίστρια είχε μοιραστεί και τις πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της. Εκείνη πόζαρε με σκουφάκι Ξωτικού μπροστά από το δέντρο και το νεογέννητο μωρό με στολή Άγιου Βασίλη κουρνιάζει στην αγκαλιά της.

https://www.instagram.com/p/CJTsPvkAi3s

Χριστουγεννιάτικο ήταν και το θέμα στο πάρτι γενεθλίων του μικρού Νικηφόρου για τα πρώτα του γενέθλια. Η διακόσμηση ήταν άκρως εντυπωσιακή με κόκκινα και λευκά μπαλόνια, διώροφη τούρτα και χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα. Όσο για την Κρυσταλλία ήταν άκρως γιορτινή μέσα στο κόκκινο φόρεμά της.

«Μόνο ευγνωμοσύνη νιώθω και απέραντη χαρά για το πιο μοναδικό, το πιο σπουδαίο, το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο δώρο ζωής... Να ζήσεις ζωή μου μέσα στην ευτυχία με ελευθερία και υγεία!!!» έγραψε τότε στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/CX35HewAHvO

Η χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση που έγινε παράδοση

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η τραγουδίστρια αναφέρει ότι η γέννηση του γιου της δύο χρόνια πριν, είναι ένας ακόμα λόγος που λατρεύει τα Χριστούγεννα. Κάπως έτσι, αποφάσισαν να κάνουν κάθε χρόνο μία επαγγελματική χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση και μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από την περσινή.

Οι φωτογραφίες είναι παραμυθένιες, η Κρυσταλλία είναι εντυπωσιακή μέσα στο γιορτινό φόρεμά της και ο μικρός Νικηφόρος ένας γλύκας.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved