Χριστίνα Κοντοβά: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της έχει τα πιο όμορφα στολίδια

Xειροποίητα στολίδια που αναγράφουν το δικό της όνομα και της κόρης της.

Χριστίνα Κοντοβά: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της έχει τα πιο όμορφα στολίδια

Η Χριστίνα Κοντοβά στόλισε νωρίς φέτος, από αρχές Νοέμβρη, καθώς όπως σχολίασε: «Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για τα Χριστούγεννα».

Ο σημαντικότερος λόγος που θέλησε να ...μυρίσει το σπίτι της Χριστούγεννα είναι φυσικά η κόρη της Ada. Για τα παιδιά οι γιορτές είναι ξεχωριστές και το ίδιο ήθελε και για τη μοναχοκόρη της.

Μάλιστα, η γνωστή επιχειρηματίας είχε ανεβάσει στιγμιότυπα από τον στολισμό τον οποίο είχαν …αναλάβει η Ada μαζί με μια φίλη της.

xristina-kontova-dentro-1.JPG

Πριν μερικές ημέρες δημοσίευσε όμως κι ένα βίντεο δείχνοντας το στολισμένο δέντρο, κι εστιάζοντας στα στολίδια. Αυτά που ξεχωρίζουν είναι εκείνα που γράφουν το δικό της όνομα και της μοναχοκόρης της καθώς και ένα που έχει τη φωτογραφία της Ada.

https://www.instagram.com/p/Clg7xRApyxF

H Χριστίνα Κοντοβά δεν σχολίασε κάτι περισσότερο πέρα από μια λέξη «Σπίτι».

Η ζωή με την Ada

Από την ημέρα που ολοκληρώθηκε η υιοθεσία και είναι πλέον με την κόρη της, θέλει να κάνει όσα περισσότερα πράγματα μπορεί μαζί της. Να ταξιδέψουν, να της δείξει νέα μέρη, να κάνει φίλους, να έχει μια ζωή ευτυχισμένη.

Η μικρή ήδη πηγαίνει σχολείο και από τις αναρτήσεις της μητέρας της, φαίνεται ότι έχει προσαρμοστεί πλήρως στη νέα της οικογένεια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved