Μαριέττα Χρουσαλά: Στόλισε για Χριστούγεννα - Το δέντρο και τα ιδιαίτερα στολίδια

Για ακόμη μία χρονιά το δέντρο που στόλισε η Μαριέττα Χρουσαλά είναι άκρως εντυπωσιακό.

Μαριέττα Χρουσαλά: Στόλισε για Χριστούγεννα - Το δέντρο και τα ιδιαίτερα στολίδια

Για Χριστούγεννα στόλισε και η Μαριέττα Χρουσαλά. Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους ακολούθους της το τελικό αποτέλεσμαμε μία ανάρτησή της στο Instagram και όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, είναι άκρως εντυπωσιακό.

Το δέντρο είναι ψηλό, πυκνό και πάνω έχει στολίδια σε διάφορα χρώματα και σχέδια, από χριστουγεννιάτικες μπάλες μέχρι παγωτά, καραμέλες και αστέρια. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το λευκό και το κόκκινο, ενώ από τα στολίδια που ξεχώρισαν είναι τα πιο ιδιαίτερα, όπως το μεγάλο αστέρι που γράφει το όνομα του γιου της, Κωνσταντίνου.

Δεν γίνεται βέβαια να μην παρατηρήσουμε και τα πρώτα δώρα που ήδη βρίσκονται κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

marietta-xrousala-dentro.jpg

Η Μαριέττα Χρουσαλά δημοσιεύει κάθε χρόνο φωτογραφίες από το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στολίζουν οικογενειακώς και κάθε φορά κλέβει τις εντυπώσεις.

Παρακάτω μία από τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει πέρισι.

dedro xrousala1

Μαριέττα Χρουσαλά: Η μητρότητα και η σπάνιες φωτογραφίες των παιδιών της

Η Μαριέττα Χρουσαλά απέχει τα τελευταία αρκετά χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο μέσα από το προφίλ της στο Instagram εξακολουθεί να κρατά επαφή με τους θαυμαστές της και μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες με τα παιδιά της και όταν το κάνει, αφορμή είναι συνήθως κάποια γενέθλια, γιορτή ή άλλα ιδιαίτερη περίσταση.

https://www.instagram.com/p/COpNei5NsJc

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Mega Καλημέρα η Μαριέττα Χρουσαλά μίλησε για τη μητρότητα και την απόφασή της να αφήσει την τηλεόραση, αλλά και για τον σύζυγό της που πλέον μετρούν 12 χρόνια έγγαμου βίου.

«Δεν ήταν εύκολη απόφαση να αφήσω την τηλεόραση, απλά επειδή πάντα στο μυαλό μου είχα το να κάνω οικογένεια και να είμαι όσο πιο κοντά στα παιδιά και στον σύζυγο. Οι ώρες που θέλει η ενασχόληση με την τηλεόραση ήταν πολλές, είναι απαιτητική δουλειά» είπε αρχικά, ενώ για τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα, δήλωσε στη συνέχεια:

«Δεν ζηλεύω πια. Γιατί μετά από τόσα χρόνια γάμου έχει φύγει η εξωτερική εμφάνιση. Εννοείται τον καμαρώνω και με γοητεύει. Τον θαυμάζω. Έχει πετύχει πάρα πολλά. Είναι μορφωμένος, μιλάει ωραία. Έχει ωραίους τρόπους. Έχει μία όμορφη ευγένεια. Χαιρόμαστε να είμαστε οι δύο μας παρά με παρέα».

https://www.instagram.com/p/CbE1v_qtUsW

Δείτε κάποιες από τις σπάνιες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Μαριέττα Χρουσαλά με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved