Τζένη Θεωνά: Ο γιος της ποζάρει μπροστά στο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η γνωστή ηθοποιός στόλισε και ο γιος της είναι ενθουσιασμένος.

Τζένη Θεωνά: Ο γιος της ποζάρει μπροστά στο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή των παιδιών. Όχι μόνο για τα δώρα που περιμένουν από τον 'Αη Βασίλη, από τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους, αλλά και για τα γλυκά, το στολισμό με τα λαμπιόνια και φυσικά το δέντρο.

Ειδικά τα παιδιά μικρότερης ηλικίας εκστασιάζονται από τα πολύχρωμα λαμπάκια, από τους διακοσμητικούς ταράνδους και τους κάθε λογής – σε μέγεθος – ‘Αγιο Βασίληδες.

Εξαίρεση δεν αποτελεί ο γιος της Τζένης Θεωνά. Στόλισε το σπίτι κι ο Αρίωνας έχει ενθουσιαστεί με το δέντρο και τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά.

Σε ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός στο Instagram τον βλέπουμε καθισμένο μπροστά από το δέντρο ενώ τον «κρύβει» ένας τεράστιος Άγιος Βασίλης.

«Μέχρι το φεγγάρι και πίσω! Το δώρο μου, το ξωτικό μου, τα πάντα μου!», ήταν το σχόλιο της ηθοποιού.

https://www.instagram.com/p/Clf7ZbCMmcU

O Αρίωνας και η σχέση με τον Δήμο Αναστασιάδη

Τη Τζένη Θεωνά φέτος την απολαμβάνουμε στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» αλλά και στην εκπομπή «Μαμά – δες» που προβάλλεται στη δημόσια τηλεόραση. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή « Πάμε Δανάη» είπε μεταξύ άλλων για τον γιο της:

https://www.instagram.com/p/CiSI1FNs4lt

«Επειδή τον μπαμπά μου τον λένε Άρη και του Δήμου, Ιωάννη, αποφασίσαμε να ονομάσουμε τον γιο μας Αρίωνα. Συμβολικά και αλληγορικά το όνομα “Αρίωνας” έχει πολλές αναφορές από τη ζωή μας.

Ο Αρίωνας ήταν ένας διάσημος κιθαρωδός της αρχαιότητας και μουσικός όπως είναι και ο Δήμος και καταγόταν από τα Μήθυμνα της Λέσβου από όπου κατάγεται και η μητέρα μου και πέρασα όλα παιδικά μου χρόνια εκεί».

dimos-anastasiadis-gios-ammos-4.jpg

Είπε ακόμα πως με τον ερχομό του γιου της ουσιαστικά μπήκε σε μία «σχέση» αποκλειστικά μαζί του με αποτέλεσμα ο σύζυγός της να αισθάνεται εκτοπισμένος.

«Ενώ είχε μεγάλη χαρά και αγάπη για το παιδί μας, παράλληλα αισθανόταν και φοβερά εκτοπισμένος», είπε χαρακτηριστικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved